Povezane vesti
Novi singl „Del Arno benda“
RTS 13.10.2016
Najpoznatiji rege sastav na Balkanu, „Del Arno bend,“ predstaviće spot za novi singl „Ljut sam“ kao uvod u proslavu velikog jubileja - 30 godina rada. Pesmom Ljut sam „Del Arno bend“ najavljuje dugo očekivani album, koji će biti povratak… »
Uvod u proslavu velikog jubileja: Del Arno Band predstavio novi singl - Ljut sam!
Story 13.10.2016
Najpoznatiji rege sastav na Balkanu, Del Arno Band predstavlja spot za novi singl "Ljut sam" kao uvod u proslavu 30 godina rada. Del Arno Band ima zadovoljstvo da objavi izlazak svog novog singla i spota 'Ljut sam', koji najavljuju dugo očekivani album"… »
Vesti dana »

Uživo najtužniji dan u Severnoj Makedoniji! Danas sahrane stradalih u Kočanima: Stižu informacije o povređenima, određen pritvor policijskim službenicima
Blic pre 4 minutajoš 21 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Bela kuća: Nikad nismo bili ovoliko blizu mira; Zelenski: Nova serija borbenih aviona F-16 stigla u Ukrajinu
RTV pre 39 minutajoš 13 povezanih

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 4 minutajoš 11 povezanih

Rute: Sa Vučićem o daljem jačanju odnosa NATO i Srbije i očuvanju bezbednosti na Balkanu
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih