Повезане вести
Кнежевић: Циљ је повећање БДП, али немамо чаробни тапић
Блиц 15.10.2016
Циљ Министарства привреде је да се БДП у наредних четири године повећа за око 10 одсто, као и животни стандард како би грађани живели боље и квалитетније, али нико нема чаробни штапић да све проблеме реши преко ноћи, изјавио је… »
Ускоро нове прогнозе раста - са 2,5 на 2,7 одсто
Мондо 15.10.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је да у наредних неколико дана очекује да ММФ, Светска банка и Европска унија промене прогнозу стопе привредног раста Србије са 2,5 на 2,7 одсто. Фото: Тањуг, Драган Кујунџић "То ће значити да… »
Вучић: Имам и сан и план
Правда 15.10.2016
Имам и сан и план и знам шта треба да радимо, али нам је драгоцена и потребна подршка међународних финансијских институција, рекао је данас председник Владе Србије Александар Вучић после састанка свог кабинета са представницима… »
Вучић: Имам сан и план, потребна нам је подршка и стабилност
Данас 15.10.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас у Нишу да има сан и план и да зна шта треба да се уради, али да нам је за то потребна подршка и стабилност и најавио промену прогнозе раста са 2,5 на 2,7 одсто, као и повећање… »
Вучић: Имам и сан и план, али су нам важни савети сб и ЕУ
Курир 15.10.2016
НИШ - Имам и сан и план и знам шта треба да радимо, али нам је драгоцена и потребна подршка међународних финансијских институција, рекао је данас председник Владе Србије Александар Вучић после састанка свог кабинета са… »
Вести дана »

Специјални услови за новинаре на Војној паради: „Последњи тренутак је био у 15.59“
Време пре 1 сатјош 17 повезаних

После свежег јутра, претежно сунчано и топло: У Србији данас до 31 степен
Еуроневс пре 44 минутајош 16 повезаних

Русија дигла дронове и ракете у стравичном нападу на Украјину: У акцији има погинулих и повређених, горе градови
Мондо пре 1 сатјош 17 повезаних

(БЛОГ) Војна парада у Београду: Очекује се 10.000 учесника, студенти поручили "вратићемо војску народу"
Н1 Инфо пре 54 минутајош 8 повезаних