Povezane vesti
Knežević: Cilj je povećanje BDP, ali nemamo čarobni tapić
Blic 15.10.2016
Cilj Ministarstva privrede je da se BDP u narednih četiri godine poveća za oko 10 odsto, kao i životni standard kako bi građani živeli bolje i kvalitetnije, ali niko nema čarobni štapić da sve probleme reši preko noći, izjavio je danas ministar privrede… »
Uskoro nove prognoze rasta - sa 2,5 na 2,7 odsto
Mondo 15.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da u narednih nekoliko dana očekuje da MMF, Svetska banka i Evropska unija promene prognozu stope privrednog rasta Srbije sa 2,5 na 2,7 odsto. Foto: Tanjug, Dragan Kujundžić "To će značiti da će Srbija imati jednu od… »
Vučić: Imam i san i plan
Pravda 15.10.2016
Imam i san i plan i znam šta treba da radimo, ali nam je dragocena i potrebna podrška međunarodnih finansijskih institucija, rekao je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka svog kabineta sa predstavnicima Svetske banke, a potom i… »
Vučić: Imam san i plan, potrebna nam je podrška i stabilnost
Danas 15.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Nišu da ima san i plan i da zna šta treba da se uradi, ali da nam je za to potrebna podrška i stabilnost i najavio promenu prognoze rasta sa 2,5 na 2,7 odsto, kao i povećanje plata. Srećan je što je… »
Vučić: Imam i san i plan, ali su nam važni saveti sb i EU
Kurir 15.10.2016
NIŠ - Imam i san i plan i znam šta treba da radimo, ali nam je dragocena i potrebna podrška međunarodnih finansijskih institucija, rekao je danas predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka svog kabineta sa predstavnicima Svetske banke, a… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju, najavljen jak pljusak sa gradom
RTS pre 40 minutajoš 33 povezane

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 101 povezana

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih