Povezane vesti
Vučić: Ne zanimaju me majice, moj posao je da nađemo ubice
N1 Info 17.10.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegov posao da se pobrine da ubice vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića budu kažnjene, a da ga ne zanima što su navijači Partizana na košarkaškoj utakmici sa Olimpijom nosili… »
Vučić o ubistvu Saleta Mutavog: Ne zanima me ko nosi majice, zanima me ko iz kalašnjikova puca po Beogradu!
Telegraf 17.10.2016
- Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beogradu i delio pravdu? - upitao se premijer Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić, povodom ubistva Aleksandra Stakovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, ali i dešavanjima nakon toga, izjavio je da… »
Vučić: Hoćete da nosite majicu - nosite, nećete - nemojte
Prva 17.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za Prvu televiziju odgovarao je na pitanja novinarke Žakline Tatalović i tom prilikom rekao šta misli o tome što su igrači Partizana nosili majice s likom ubijenog narko-dilera i vođe navijača… »
Vesti dana »
Hamas odložio oslobađanje izraelskih talaca: Izrael krši uslove sporazuma, tvrdi militantna grupa
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić najavio razgovore sa Savezom vojvođanskih Mađara o deklaraciji Vojvodina u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić o blokadama: Nanose štetu građanima i razaraju ekonomiju, ali studenti nisu budale
Danas pre 4 satijoš 1 povezana