Повезане вести

Љајић: Играм у сјајном тиму

Љајић: Играм у сјајном тиму

Вечерње новости 18.10.2016
Срећан сам што тренерима у великом клубу и са добрим момцима. За нас је ове сезоне сваки меч једно мало финале, рекао је голгетер Торина. АДЕМ Љајић је дао изјаву за италијанске медије после сјајне партије у дресу Торина против… »
Огласио се Муслин после прелепих голова Адема Љајића!

Огласио се Муслин после прелепих голова Адема Љајића!

Спортске.нет 18.10.2016
После бриљантне партије Адема Љајића у победи Торина над Палермом и два мајсторска гола која је постигао, свој коментар дао је и селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин. Међутим, иако се пре почетка меча између Палерма… »
На прагу повратка међу "орлове": Муслин за "Блиц": Уживао сам у Љајићевим мајсторијама

На прагу повратка међу "орлове": Муслин за "Блиц": Уживао сам у Љајићевим мајсторијама

Спортал блиц 18.10.2016
Адем Љајић заблистао је на Сицилији, његов Торино размонтирао је Палермо са 4:1. А, два феноменлана гола младог мајстора фудбала донела су екстазу тренеру “бикова”, Синиши Михајловићу, и још једном дала озбиљну тему за… »
Михајловић: Били бисмо други да Љајић није био повређен

Михајловић: Били бисмо други да Љајић није био повређен

Спортски журнал 18.10.2016
Тренер Торина Синиша Михајловић похвалио је партију Адема Љајића у победи над Палермом (4:1) у Серији А и истакао да би екипа била одмах иза лидера Јувентуса да су повреде заобишле српског фудбалера. Љајић је постигао два… »
Михајловић: Љајић зна шта сам све спреман да урадим за њега

Михајловић: Љајић зна шта сам све спреман да урадим за њега

Хот спорт 18.10.2016
Екипа Торина је после преокрета "прегазила" домаћи Палермо, а меч је обележио Адем Љајић са два феноменална гола. Иако га је пре неколико година, због одбијања да пева химну, избацио из националног тима, Михајловић има само… »
Михајловић нахвалио Љајића: Адем зна шта сам све спреман да урадим за њега

Михајловић нахвалио Љајића: Адем зна шта сам све спреман да урадим за њега

Вечерње новости 18.10.2016
Однос између нас двојице је увек био добар и он је свестан колико сам желео да га доведем у Торино – истакао је српски стратег. Торино са Синишом Михајловићем напада пласман у Европу наредне сезоне. Трећом узастопном победом… »
Ливерпул и Јунајтед после 11 година одиграли без голова

Ливерпул и Јунајтед после 11 година одиграли без голова

Пресс 18.10.2016
Фудбалери Ливерпула и Манчестер Јунајтеда одиграли су синоћ утакмицу без голова, у последњем мечу 8. кола енглеске Премијер лиге. фото: тањуг.рс Фудбалери Ливерпула и Манчестер Јунајтеда одиграли су синоћ утакмицу без голова, у… »
Црна магија: Због овога није било голова на Енфилду! (видео)

Црна магија: Због овога није било голова на Енфилду! (видео)

Хот спорт 18.10.2016
Од дербија од којег се много очекивало, на крају, није било ништа. Ливерпул и Манчестер јунајтед одиграли су утакмицу без голова, тврду, са мало прилика. Мурињова екипа “паркирала је аутобус”, мада је имала и једну стопостотну… »
Миха пуца од самопоуздања: Да је Љајић био здрав, били бисмо други! Можемо да победимо све у Италији

Миха пуца од самопоуздања: Да је Љајић био здрав, били бисмо други! Можемо да победимо све у Италији

Моззарт спорт 18.10.2016
Српски тренер хвали земљака као кључног играча. Сјајна ноћ је иза Торина и његових Срба. Синиша Михајловић убија плодове тренерског рада и везао је трећу победу за пласман на четврто место првенствене лествице у Италији. Адем… »
Примера: Први тријумф Осасуне у шампионату (видео)

Примера: Први тријумф Осасуне у шампионату (видео)

Хот спорт 18.10.2016
Фудбалери Осасуне победили су Еибар у гостима са 3:2, у последњој утакмици 8. кола шпанске Ла лиге. Дуел у Еибару обележило је сјајно прво полувреме у којем је виђено чак четири гола. Домаћин је повео већ после 20-ак секунди, а… »
Преокрет Осасуне у Баскији

Преокрет Осасуне у Баскији

Спортске.нет 18.10.2016
Фудбалери Осасуне победили су вечерас у гостима Еибар са 3:2, у последњој утакмици осмог кола шпанске Примере. Осасуна је тако стигла до прве победе од почетка сезоне и сада је претпоследња на табели са само шест бодова. Еибар… »
Премијер лига: Без голова на дербију Ливерпул - Јунајтед

Премијер лига: Без голова на дербију Ливерпул - Јунајтед

Вечерње новости 17.10.2016
Екипа са Енфилда није успела да настави победнички низ и упише и пету узастопну победу у Премијер лиги, док је екипа из Манчестера везала други реми. Фудбалери Ливерпула и Манчестер јунајтеда одиграли су вечерас 0:0 у последњој… »
Серија А: Љајићева два гола за победу Торина

Серија А: Љајићева два гола за победу Торина

Вечерње новости 17.10.2016
Торино је савладао Палермо у гостима са убедљивих 4:1 и сада је четврти на табели, док је екипа са Сицилије 18. Фудбалери Торина победили су вечерас у гостима Палермо са 4:1, у последњој утакмици осмог кола италијанске Серије… »
За муслина: Љајићеве играрије и два гола разгалили Миху и “бикове”! /видео/

За муслина: Љајићеве играрије и два гола разгалили Миху и “бикове”! /видео/

Спортал блиц 17.10.2016
У последњем мечу осмог кола Серије А снаге су одмерили Палермо и Торино (1:4) а у центру пажње нашао се наш Адем Љајић. Фото: Реутерс Адем Љајић Палермо је повео у петом минуту, а онда је на сцену ступио наш везиста. У 25… »
Нула на: “Енфилду” Ништа од “атомског” фудбала: Ибра се брукао а Клоп седео

Нула на: “Енфилду” Ништа од “атомског” фудбала: Ибра се брукао а Клоп седео

Спортал блиц 17.10.2016
Љубитељи фудбала су дуго чекали овај меч, али... У последњој утакмици осмог кола Премијер лиге Ливерпул и Манчестер јунајтед су на “Енфилду” одиграли без голова. Фото: Реутерс Златан Ибрахимовић се није прославио на "Енфилду"… »

Вести дана »