Povezane vesti
Konačno, Đurđić: Skinuo sam teret od 10 kilograma sa leđa
Vesti online 23.10.2016
Fudbaler Partizana Nikola Đurđić rekao je da oseća veliko olakšanje posle prekida posta i gola protiv niškog Radničkog (1:1) u 13. kolu Superlige, ali i žal što njegov tim nije zabeležio pobedu. Đurđić je letos došao među crno-bele kao… »
Teret je konačno spao sa Đurđićevih leđa: Mislio sam da nema kraja crnoj seriji... (video)
Mozzart sport 23.10.2016
"Drago mi je da sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri boda zaostatka", rekao je golgeter crno-belih. Očekivalo se da će biti kapitalno pojačanje… »
Konačno strelac: Nikola Đurđić: Mislio sam da nema kraja crnoj seriji!
Sportal blic 23.10.2016
Došao je Nikola Đurđić kao pojačanje crno-belih u letnjem delu sezone, ali mreža protivnika kao da je bila začarana. Od napadača koji je igrao u evropskim klubovima i takmičio se u Ligi šampiona, sve do 13. kola nije viđen nijedan pogodak. Ni… »
Đurđić ''razbio maler'', kreće serija golova?
Sportske.net 23.10.2016
Slika koju vidite nastala je 21. juna ove godine. Od tada, pa sve do juče, dakle puna četiri meseca, Nikola Đurđić čekao je na svoj prvi gol u takmičarskim mečevima u dresu Partizana. Fudbaler Partizana Nikola Đurđić rekao je danas da mu je… »
Nikola Đurđić: Kao da sam skinuo 10 kila s leđa
Mondo 23.10.2016
Napadač Partizana o svom prvom golu u crno-belom. "Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji" Foto: MN Press Kiks Partizana protiv Radničkog iz Niša stavio je u drugi plan jako važno veče Nikole Đurđića, u kojem je iskusni napadač prvi put… »
Vesti dana »
Požar u domu: Podmetnut?! Sumnja se da je jedan stanar namerno zapalio dušek
Blic pre 14 minutajoš 88 povezanih
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 44 minutajoš 70 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
"Tri mlada života su: Ugašena..." Raška tuguje za tinejdžerima koji su nastradali: "Pamtićemo ih dok smo živi"
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Uhapšeno troje osumnjičenih zbog požara u domu za stare u naselju Veliki Borak
Nedeljnik pre 44 minutajoš 51 povezana