Повезане вести

Жесток окршај звездаша и партизановца: Ко је у праву? (видео)

Жесток окршај звездаша и партизановца: Ко је у праву? (видео)

Хот спорт 24.10.2016
Олимпијакос Луке Миливојевића и ПАОК који са клупе предводи Владимир Ивић, одиграли су меч шестог кола шампионата Грчке. Олимпијакос је однео победу голом Миливојевића у 97. минуту, а оба актера овог меча су имала шта да кажу… »
Миливојевић - Ивић, "дуел" и ван Караискакија

Миливојевић - Ивић, "дуел" и ван Караискакија

Мондо 24.10.2016
Да ли је репрезентативац Србије заслужио црвени картон или не? Мишљења двојице актера великог грчког дербија су различита. Фото: Деан Моухтаропоулос/Гетти Имагес Спорт Лука Миливојевић. Један од највећих дербија у Грчкој… »
Одјеци грчког дербија - Миливојевић вс Ивић!

Одјеци грчког дербија - Миливојевић вс Ивић!

Спортске.нет 24.10.2016
Фудбалски викенд у Грчкој обележио је дерби кола између Олимпијакоса и ПАОК-а, а човек одлуке био је наш Лука Миливојевић. Ипак, тренер Солуњана Влада Ивић сматра да је Лука требало да буде искључен! Како смо и објавили… »
Миливојевић за "Блиц": Прво је кум Никола дао гол за Наполи, па сам ја срушио ПАОК!

Миливојевић за "Блиц": Прво је кум Никола дао гол за Наполи, па сам ја срушио ПАОК!

Спортал блиц 24.10.2016
Лука Миливојевић постао је херој црвено-белог дела Атине! Наш репрезентативац је голом у 96. минуту донео победу Олимпијакосу против омраженог ривала ПАОК-а (2:1), а у разговору за "Блиц" истакао је да погодак посвећује породици… »
Максимовић постигао први гол у Серији А: Првенац у правом тренутку

Максимовић постигао први гол у Серији А: Првенац у правом тренутку

Вечерње новости 24.10.2016
Показали смо да нисмо у кризи, да можемо да играмо под оптерећењем, сконцентрисани у приказивању игре која нас одликује – рекао је српски репрезентативац и дефанзивац Наполија. Српски репрезентативац Никола Максимовић протеклог… »
Гори пиреј: Миливојевић срушио Ивићев ПАОК у 96. минуту и "изазвао" прекид! /видео/

Гори пиреј: Миливојевић срушио Ивићев ПАОК у 96. минуту и "изазвао" прекид! /видео/

Спортал блиц 23.10.2016
Лука Миливојевић је херој Пиреја! Репрезентативац Србије донео је победу Олимпијакосу у дербију грчког шампионата против омраженог ривала Атињана, ПАОК-а, голом у 96. минуту! Фото: Профимедиа Лука Миливојевић Везиста домаћина… »

Вести дана »