Povezane vesti
Država ne priznaje diplome sa Zukorlićevog univerziteta
N1 Info 25.10.2016
Nacionalni savet za visoko obrazovanje utvrdio brojne nepravilnosti na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, koji je osnovao Muamer Zukorlić. Država i dalje neće priznavati diplome, ali univerzitet može da upisuje studente. Država i dalje… »
Internacionalnom univerzitetu odbijena akreditacija
Sandžak haber 25.10.2016
Iako ima 17 studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru može da upisuje studente samo za engleski jezik, piše današnja Politika. Kako navodi ovaj dnevni list, tako je povodom žalbe na… »
Na Zukorlićevom univerzitetu profesori bez ijednog ozbiljnog naučnog rada
Glas Zapadne Srbije 25.10.2016
Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru ne može da upisuje studente ni na jedan od 17 studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, osim za engleski jezik, jednoglasna je odluka Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje. Ovo telo je… »
Zukorlićev univerzitet nije dobio akreditaciju za upis
N1 Info 25.10.2016
Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru Muamera Zukorlića ne može da upisuje studente ni na jedan od 17 studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, osim za engleski jezik, jednoglasno je na sednici odlučio Nacionalni savet za… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana