Povezane vesti
"To što Rusi rade u Alepu, Zapad radi u Mosulu"
Vesti online 25.10.2016
"Zaprepašćenost Zapada ruskom vazdušnom kampanjom u sirijskom gradu Alepu je licemerna zato što zapadne vlade sprovode sličnu kampanju u iračkom gradu Mosulu", izjavio šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. On je istakao da "američka koalicija u… »
Lavrov: Sa Zapadom nema sukoba koji bi doveli do Hladnog rata
Dnevnik 25.10.2016
MOSKVA: Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov smatra da Zapad i Rusija trenutno nemaju nepomirljivih ideoloških nesuglasica koje bi dovele do novog Hladnog rata. Istovremeno, Lavrov je istakao da oštrina naših partnera, pri tome javna, prevazilazi… »
Lavrov: Zapad besan zbog Alepa, a radi isto u Mosulu
N1 Info 25.10.2016
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je bes Zapada zbog ruskog bombardovanja Alepa licimeran, jer vlade zapadnih zemalja izvode slične operacije u iračkom gradu Mosulu. Lavrov je rekao da "koalicija okupljena oko SAD poziva… »
Lavrov:Zapad "peni" na Rusiju, a radi isto u Iraku
Mondo 25.10.2016
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je bes Zapada zbog ruskog bombardovanja Alepa licimeran, jer vlade zapadnih zemalja izvode slične operacije u iračkom gradu Mosulu. Foto: Screenshot Lavrov je rekao da "koalicija okupljena oko… »
"Sukobi sa Zapadom ne vode do Hladnog rata, ipak..."
Vesti online 25.10.2016
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov smatra da Zapad i Rusija trenutno nemaju nepomirljivih ideoloških nesuglasica koje bi dovele do novog Hladnog rata. - Ipak, javna oštrina zapadnih partnera prevazilazi meru više nego u vreme Hladnog rata - poručio… »
Sergej Lavrov: Niste uspeli da uništite rusku ekonomiju!
Pravda 25.10.2016
Rusija se nada da će Zapad ubediti Kijev da ispuni Minski sporazum i prekine da igra farsu, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov. „Mi smo o ovoj situaciji razgovarali u Berlinu 19. oktobra. Nadamo se da će naši zapadni partneri… »
Vesti dana »
"Kada su me opljačkali, Palma mi je pomogao" Lepa Lukić emotivno o činu koji će pamtiti: Mnogo me je zadužio!
Telegraf pre 26 minutajoš 33 povezane
Nikola Jokić zabeležio novi tripl-dabl, Denver poklekao u finišu meča
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Kako je Vesić mogao da koristi društvene mreže ako je uhapšen?
Radio 021 pre 26 minutajoš 12 povezanih
RAT U UKRAJINI U vazdušnom napadu na Zaporožje ubijen muškarac, a dečak (11) povređen
Euronews pre 8 minutajoš 12 povezanih
Lančani sudar na nadvožnjaku u Rakovici: Kamion je od udarca proklizao, prešao u suprotnu traku i zaglavio se VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 7 povezanih