Povezane vesti

Skat ne zna ništa o špijunu iz UKP-a

Skat ne zna ništa o špijunu iz UKP-a

N1 Info 25.10.2016
Američki ambasador Kajl Skat nije želeo da komentariše izjavu premijera Srbije Aleksandra Vučića da neko iz vrha srpske policije dostavlja važne obaveštajne podatke pojedinim obaveštajnim službama, odnosno ambasadama. “ Pročitao sam Vučićevu… »
Ambasador Skat: Čuo sam Vučića, ali nemam dovoljno informacija

Ambasador Skat: Čuo sam Vučića, ali nemam dovoljno informacija

Slobodna Evropa 25.10.2016
Ambasador SAD Kajl Skat nije danas hteo da komentariše izjavu premijera Aleksandra Vučića da neko iz vrha UKP dostavlja informacije stranim obaveštajcima i ambasadama, javlja Tanjug. "Pročitao sam u novinama šta je rekao premijer Srbije, ali nemam… »
Skot o odavanju informacija stranim službama: Čuo sam Vučića, ali ne znam ništa o detaljima

Skot o odavanju informacija stranim službama: Čuo sam Vučića, ali ne znam ništa o detaljima

Telegraf 25.10.2016
Pročitao sam u novinama šta je rekao premijer Srbije, kaže Skot. Ambasador SAD Kajl Skot nije danas hteo da komentariše izjavu premijera Aleksandra Vučića da neko iz vrha UKP dostavlja informacije stranim obaveštajcima i ambasadama. ŠPIJUNSKA… »
Špijunska agresija na Srbiju: Na udaru smo dve najveće strane službe

Špijunska agresija na Srbiju: Na udaru smo dve najveće strane službe

Telegraf 25.10.2016
Velike obaveštajne službe pokušavaju da utiču na događaje u zemlji, to je agresija, kažu naši sagovornici. Hvatanje hrvatskog špijuna, otkrivanje saradnika američke obaveštajne službe, hapšenje lica zbog praćenja crnogorskog premijera Mila… »

Vesti dana »