Povezane vesti
Pismo sarajke obolele od raka lekarima: Neka vam je kazna svaka suza mog sina ako ostane siroče!
Kurir 30.10.2016
'Obzirom da nisam u stanju da odem do doma zdravlja na infuziju, a kamoli do Koševa, obraćam se 'lekarima' UKCS ovako (putem Fejsbuka). Znam da dolazi ovo do vas, zbog vas i jeste na public!'', stoji u potresnom pismu lekarima Kliničkog centra… »
"Vaša kupljena diploma jednu će bebu da košta majke": Pismo Sarajke koja boluje od raka lekarima na KCUS
Blic 30.10.2016
S obzirom da nisam u stanju da odem do doma zdravlja na infuziju, a kamoli do Koševa, obraćam se “lekarima” KCUS ovako - putem Fejsbuka. Znam da dolazi ovo do vas, zbog vas i jeste na pabliš, stoji u potresnom pismu lekarima Kliničkog centra Univerziteta… »
Vesti dana »
Selaković u Skupštini: „Možete da me povučete za taj Generalštab“
In medija pre 34 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Početkom maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Biznis.rs pre 3 satajoš 20 povezanih
Studentkinja Medicinskog fakulteta za Insajder nakon odbijanja žalbe "Sinapse": U toku sastanak Studenata u blokadi i v.d. dekana
Insajder pre 5 minutajoš 20 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 4 satijoš 25 povezanih
(Video) Vučić: Auto-put Beograd-Kraljevo biće otvoren do Vidovdana, Moravski koridor će ubrzati razvoj Srbije
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 18 povezanih