Povezane vesti

Inicijativa da 18. maj bude Dan sećanja na ubijene žene

EurActiv 02.11.2016
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i zaposleni u toj instituciji potpisali su 2. novembra inicijativu da se 18. maj proglasi Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. Ukazujući na nasilje kao na jedan od ključnih društvenih… »

Kanal ka Solunu nije sada tema

Večernje novosti 02.11.2016
Zorana Mihajlović: U Vladi nije bilo reči o projektu izgradnje plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. MINISTARKA građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u sredu da u Vladi Srbije nije bilo reči o projektu izgradnje… »

Nikolić: Svi bi kanal DMV; Zorana: Nije prioritet

B92 02.11.2016
Ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihailović izjavila je da u Vladi do sada nije bilo razgovora o izgradnji plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. "Vlada je prošle godine definisala prioritete kad je reč o infrastrukturnim projektima… »

Mihajlovićeva: Ubijanje žena mora da prestane

B92 02.11.2016
Beograd -- Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović potpisala je peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žrtve nasilja. Ona je pozvala sve građane da se priključe. "To je jedan od načina da pošaljemo poruku i apelujemo da… »

Mihajlović potpisala peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na žene žrtve nasilja

Beta 02.11.2016
Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. Nakon potpisivanja peticije na beogradskom Trgu republike… »

Mihajlović: O izgradnji kanala Dunav-Morava-Vardar još Vlada nije razgovarala

Beta 02.11.2016
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihailović danas je izjavila da u Vladi Srbije do sada nije bilo razgovora o izgradnji plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. "Vlada je prošle godine definisala prioritete kad je reč o… »

"Žrtve nasilja nisu broj, zaslužuju da ih se sećamo"

RTS 02.11.2016
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović potpisale su peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja, uz poruku da žene koje su ubijene u porodičnom nasilju nisu… »

Peticija: Ubijanje žena mora da prestane

Mondo 02.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ona je… »

O izgradnji kanala Dunav-Morava-Vardar Vlada nije razgovarala

RTV 02.11.2016
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihailović danas je izjavila da u Vladi Srbije do sada nije bilo razgovora o izgradnji plovnog kanala Dunav-Morava-Vardar. "Vlada je prošle godine definisala prioritete kad je… »

Mihajlović: Svaka druga žena trpi nasilje

Danas 02.11.2016
Predsednica Koordinacionog tela Vlade Srbije za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju Autonomnog ženskog centra da se 18. maj proglasi Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. U proteklih 10 godina 336 žena, majki… »

Mihajlović: Ubijanje žena mora da prestane

Politika 02.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žrtve nasilja, i pozvala sve građane da se priključe. „To je… »

Mihajlović: Ubijanje žena mora da prestane

Blic 02.11.2016
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je danas peticiju za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žrtve nasilja, i pozvala sve građane da se priključe. - To je jedan… »

Janković: Da 18. maj bude Dan sećanja na ubijene žene žrtve nasilja

Novi magazin 02.11.2016
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i zaposleni u toj instituciji potpisali su danas inicijativu da se 18. maj proglasi Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. Nakon potpisivanja peticije, Janković je novinarima rekla da je… »

Poverenica podržala peticiju da 18. maj bude Dan sećanja na ubijene žene žrtve nasilja

Blic 02.11.2016
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i zaposleni u toj instituciji potpisali su danas inicijativu da se 18. maj proglasi Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja. Nakon potpisivanja peticije, Janković je novinarima rekla da je… »

Vesti dana »