Povezane vesti
Naš fudbal: Posle pretnji i ujeda: Uhapšen nasilnik, sudijama pretio plastičnim pištoljem na utakmici
Sportal blic 03.11.2016
Policija je uhapsila je Ognjena M. (20) iz Čuruga pod sumnjom da je verbalno i plastičnim pištoljem pretio sudijama i delegatu na fudbalskoj utakmici. Foto: prijedordanas.com/ilustracija / Arhiva Incident se desio tokom vikenda na utakmici između… »
Posle incidenta na fudbalskoj utakmici u Čurugu: Pretio lažnim pištoljem!
Večernje novosti 03.11.2016
Policija u Žablju uhapsila je meštanina Čuruga O. M. (20) i osumnjičila za nasilničko ponašanje na utakmici. On se tereti da je pretio sudijama i delegatu. ČURUG - Istražujući incident na fudbalskoj utakmici u Čurugu kod Žablja, između… »
Vesti dana »
Majami bolji od Bruklina, Jović nastavlja da blista, dobra partija Micića u pobedi Šarlota VIDEO
Nova pre 2 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael tvrdi da je Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre, napad IDF na jug Libana
Euronews pre 19 minutajoš 7 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 25 minutajoš 9 povezanih
Trampov izaslanik Grenel o protestima u Srbiji: Ako vam se ne sviđa lider, ne pribegavajte nasilju
Radio 021 pre 2 satajoš 5 povezanih