Повезане вести

Рукомет у Србији није умро: Цветковић за "Блиц" после чуда у Пољској: Нисмо свесни шта смо урадили!

Рукомет у Србији није умро: Цветковић за "Блиц" после чуда у Пољској: Нисмо свесни шта смо урадили!

Спортал блиц 04.11.2016
Рукометаши Србије су у Пољској направили подвиг! На плећа су бацили једну од најјачих светских репрезентација (32:37) на старту квалификација за Европско првенство. И то после само два тренинга! Селектор Јовица Цветковић је… »
Оде дарт вејдер: Бутулија за "Блиц" о подвигу рукометаша: Успех одмах након одласка "сила зла"

Оде дарт вејдер: Бутулија за "Блиц" о подвигу рукометаша: Успех одмах након одласка "сила зла"

Спортал блиц 04.11.2016
Прослављени рукометаш Игор Бутулија је одушевљен победом наше репрезентације против Пољске (32:37) на старту квалификација за Европско првенство. Фото: Оливер Бунић / РАС Србија Игор Бутулија "То је довољан показатељ шта је… »
Орлови блистају после победе у Пољској: Кад би и нас гледало 10.000 људи...

Орлови блистају после победе у Пољској: Кад би и нас гледало 10.000 људи...

Моззарт спорт 04.11.2016
"Направили смо корак напред, а ова победа може да доведе до бољег статуса рукомета у нашој земљи", поручује пивотмен Растко Стојковић. Победа над Пољском у Гдањску у квалификацијама за Европско првенство пробудила је веру у… »
Ненадић за мондо: Ако је почетак - онда је сјајан!

Ненадић за мондо: Ако је почетак - онда је сјајан!

Мондо 04.11.2016
Најбољи играч и стрелац "орлова" у победи над Пољском, Петар Ненадић, поручио да је селекција Србије доста дуго неправедно потцењивана и да се ради о доброј генерацији рукометаша. Србија је предвођена новим селектором Јовицом… »
Сјајан старт Србије, победа у Гдањску против Пољске

Сјајан старт Србије, победа у Гдањску против Пољске

Пресс 04.11.2016
Рукометна репрезентација Србије, предвођена новим селектором Јовицом Цветковићем, фантастично је стартовала у квалификацијама за шампионат Европе 2018. године у Хрватској, пошто је у првом колу Групе 2, у Гдањску, савладала… »
Стојковић: И ја сам изненађен

Стојковић: И ја сам изненађен

Мондо 04.11.2016
Повратник међу "орлове", Растко Стојковић, такође изненађен игром Србије против Пољске у Гдањску. Најискуснији српски рукометни репрезентативац Расто Стојковић признао је да је и сам позитивно изненађен сјајном игром и победом… »
Цветковић: ''Велика победа за српски рукомет, момци, хвала вам''

Цветковић: ''Велика победа за српски рукомет, момци, хвала вам''

Спортске.нет 04.11.2016
Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић рекао је да је његова екипа остварила велику победу против Пољске на старту квалификација за Европско првенство. "За нас је овај резултат веома значајан. Направили смо… »
Селектор рукометне репрезентације Јовица Цветковић након победе над Пољском

Селектор рукометне репрезентације Јовица Цветковић након победе над Пољском

Хот спорт 04.11.2016
– За нас је овај резултат веома значајан. Желим да честитам Пољацима на фер игри. Направили смо значајну победу и корак ка пласману на ЕП. Ово је велика победа за нашу репрезентацију после неколико година. Победити једну Пољску… »
“Орлови” шокирали Пољаке: Јуриш ка модерном рукомету!

“Орлови” шокирали Пољаке: Јуриш ка модерном рукомету!

Вечерње новости 03.11.2016
Рукометаши Србије славили у Гдањску на старту квалификација за ЕП – 32:37. Репрезентативци под вођством новог селектора играли брзо и атрактивно. Само 60 минута је било потребно Јовици Цветковићу да дугогодишњи мучан, безличан… »
Чудо: Рукометаши Србије очитали лекцију Пољацима на старту квалификација за Европско првенство

Чудо: Рукометаши Србије очитали лекцију Пољацима на старту квалификација за Европско првенство

Спортал блиц 03.11.2016
Рукометаши Србије на бриљантан начин су започели квалификације за Европско првенство у Хрватској. Предвођени новим-старим селектором Јовицом Цветковићем „орлови“ су као гости савладали Пољску резултатом 37:32 (20:14). Фото: М… »

Вести дана »