Povezane vesti
VEDRANA RUDAN: Zar smo zaboravili da je Klinton na Srbiju i Kosovo bacao bombe sa osiromašenim uranijumom
BK TV 10.11.2016
Hrvatska kolumnistkinja Vedrana Rudan po objavljivanju rezultata predsedničkih izbora u Americi, rekla je da je oduvek priželjkivala da Tramp pobedi. Njenu kolumnu pod nazivom "Dobro jutro, Ameriko" prenosimo u celosti: "Od starta sam priželjkivala da… »
Vedrana rudan: Je*ite se svi što ste navijali za Klintonove, koji su bombardovali Srbiju!
Kurir 10.11.2016
"Od starta sam priželjkivala da Tramp pobedi i danas je za mene svanuo VELIKI DAN. Svi moji prijatelji znaju da sam govorila da će Tramp pobediti, želela sam to, ostvarilo mi se. Izašla sam iz kuće i šetala, šetala, šetala. Svet u kom živim više… »
Vedrana Rudan o Klintonovoj: Glumiš dostojanstvo, a muž ti kre*e svaku koju stavi pod jaja!
Vesti online 10.11.2016
Hrvatska književnica i spisateljica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku, najnoviju kolumnu posvetila je izborima u SAD... Njen tekst pod nazivom "Dobro jutro Ameriko" prenosimo u celosti... "Od starta sam priželjkivala da Tramp pobedi i danas je za… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 6 satijoš 18 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih