Povezane vesti
Preminuo legendarni Leonard Koen
N1 Info 11.11.2016
Legendarni muzičar, kanadski pevač i književnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Ostaće upamćen po specifičnoj boji glasa, po pesmama koje su uvek "utočište" za depresivce, ali i nastupu i šarmu, koji se oseća i u stihovima koje je pevao. Vest o… »
Odlazak najvećeg pesnika među muzičarima
Politika 11.11.2016
Čuveni kanadski kantautor i pesnik Leonard Koen, vizionar među umetnicima svoje generacije, preminuo u Los Anđelesu u 83. godini. „Spreman sam da umrem. Nadam se da neće biti previše neprijatno. To je to od mene”, izjavio je nedavno u intervju za… »
Ona je bila najveća koenova ljubav: Volela ga je i uništavala i nikada je nije preboleo
Kurir 11.11.2016
Marijen Džensen umrla je četiri i po meseca pre Koena. Na svojoj službenoj stranici se oprostio od nje rečima: "Ljubav nikad ne umire". Kanadski pevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, navodi se na njegovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku, preneli su… »
Preminuo rok muzičar Lenard Koen
Danas 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar Lenard Koen preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. „Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike“, objavljeno je na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici Leonarda Koena koji se smatra jednim od najvećih… »
Leonard Koen, uspehom osujećeni pesnik
Dojče vele 11.11.2016
U jednoj Koenovoj stvari razumeli smo najpre samo ono „Aleluja“. Tek posle smo shvatili da je to bila ljubavna molitva koja počinje ovako: Čuo sam da postoji tajni akord / koji sviraše David i voljaše Gospod. Krajem sedamdesetih prvi put sam čuo taj glas… »
Još jedna legenda napustila svet: Preminuo Lenard Koen
Story 11.11.2016
Pre tačno mesec dana, kanadski kantautor i književnik izjavio je: "Spreman sam da umrem. Nadam se da nije previše neugodno. To je to od mene". Već od jutros, svetom se šire tužne vesti... Kanadski umetnik, pesnik i kantautor Lenard Koen preminuo je u 83… »
Odlazak velikana: Umro Leonard Koen
OK radio 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 83. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, mada… »
Odlazak velikana: Umro Leonard Koen
Blic 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 83. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je noćas na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici… »
Ostali smo bez velikog pesnika: Preminuo je Leonard Koen
Svet & Skandal 11.11.2016
Nekoliko meseci posle smrti njegove supruge i muze, preminuo je i legendarni kantautor Leonard Koen. On je umro u svom domu u noći između četvrtka i petka čime je svet izgubio jednog autentičnog i teško ponovljivog umetnika. Razlog smrti nije poznat, a… »
Preminuo legendarni muzičar Leonard Koen
Nova ekonomija 11.11.2016
Legendarni muzičar, kanadski pevač i književnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Ostaće upamćen po specifičnoj boji glasa, po pesmama koje su uvek "utočište" za depresivce, ali i nastupu i šarmu, koji se oseća i u stihovima koje je pevao. Vest o… »
Odlazak velikana: Preminuo Leonard Koen
Newsweek 11.11.2016
Leonard Koen rodjen je 21. septembra 1934. godine u Montrealu. Neki od najvećih hitova koje je ostavio iza sebe su "Suzanne", "Dance me to the end of love i "I'm Your Man" Kanadski umetnik, pesnik i kantautor Leonard Koen preminuo je u 83. godini… »
Preminuo Leonard Koen
Radio 021 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranci. Koenov… »
Preminuo Leonard Koen
Vesti online 11.11.2016
Kanadski pevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, navodi se na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, preneli su brojni svetski mediji. "Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je legendarni pesnik, kantautor i umetnik Leonard Koen preminuo. Izgubili smo… »
ODLAZAK VIZIONARA: Preminuo pesnik i muzičar Leonard Koen
Moj Novi Sad 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. "Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Leonarda Koena koji se smatra jednim od najvećih vizionarskih umetnika… »
Preminuo rok muzičar Leonard Koen
Novi magazin 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar Leonard Koen preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. „Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike“, objavljeno je na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici Leonarda Koena, koji se smatra jednim od najvećih… »
Preminuo Leonard Koen
Mondo 11.11.2016
Slavni muzičar, umetnik i pesnik napustio nas je u 83. godini. Leonard Koen je mirno preminuo u svom domu, saopštila je njegova porodica. "Moj otac je otišao mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu. Drago nam je da je pred smrt bio siguran da je završio… »
Vesti dana »

Vučić sa Netanijahuom u Njujorku o sporazumu o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela
Sputnik pre 39 minutajoš 13 povezanih

Prognoza vremena za 26. septembar: Svežije, povremeni pljuskovi i olujni udari vetra
Glas juga pre 45 minutajoš 12 povezanih

Nakon nezgode presekao Darko Lazić doneo konačnu odluku, njegov menadžer potvrdio!
Alo pre 19 minutajoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
BBC News pre 15 minutajoš 10 povezanih