Povezane vesti

Preminuo legendarni Leonard Koen

Preminuo legendarni Leonard Koen

N1 Info 11.11.2016
Legendarni muzičar, kanadski pevač i književnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Ostaće upamćen po specifičnoj boji glasa, po pesmama koje su uvek "utočište" za depresivce, ali i nastupu i šarmu, koji se oseća i u stihovima koje je pevao… »
Odlazak najvećeg pesnika među muzičarima

Odlazak najvećeg pesnika među muzičarima

Politika 11.11.2016
Čuveni kanadski kantautor i pesnik Leonard Koen, vizionar među umetnicima svoje generacije, preminuo u Los Anđelesu u 83. godini. „Spreman sam da umrem. Nadam se da neće biti previše neprijatno. To je to od mene”, izjavio je nedavno u intervju za… »
Ona je bila najveća koenova ljubav: Volela ga je i uništavala i nikada je nije preboleo

Ona je bila najveća koenova ljubav: Volela ga je i uništavala i nikada je nije preboleo

Kurir 11.11.2016
Marijen Džensen umrla je četiri i po meseca pre Koena. Na svojoj službenoj stranici se oprostio od nje rečima: "Ljubav nikad ne umire". Kanadski pevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, navodi se na njegovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku… »
Preminuo rok muzičar Lenard Koen

Preminuo rok muzičar Lenard Koen

Danas 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar Lenard Koen preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. „Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike“, objavljeno je na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici Leonarda Koena koji se smatra jednim od najvećih… »
Leonard Koen, uspehom osujećeni pesnik

Leonard Koen, uspehom osujećeni pesnik

Dojče vele 11.11.2016
U jednoj Koenovoj stvari razumeli smo najpre samo ono „Aleluja“. Tek posle smo shvatili da je to bila ljubavna molitva koja počinje ovako: Čuo sam da postoji tajni akord / koji sviraše David i voljaše Gospod. Krajem sedamdesetih prvi put sam čuo… »
Još jedna legenda napustila svet: Preminuo Lenard Koen

Još jedna legenda napustila svet: Preminuo Lenard Koen

Story 11.11.2016
Pre tačno mesec dana, kanadski kantautor i književnik izjavio je: "Spreman sam da umrem. Nadam se da nije previše neugodno. To je to od mene". Već od jutros, svetom se šire tužne vesti... Kanadski umetnik, pesnik i kantautor Lenard Koen preminuo je… »
Odlazak velikana: Umro Leonard Koen

OK radio 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 83. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici… »

Blic 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 83. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je noćas na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk… »
Ostali smo bez velikog pesnika: Preminuo je Leonard Koen

Ostali smo bez velikog pesnika: Preminuo je Leonard Koen

Svet & Skandal 11.11.2016
Nekoliko meseci posle smrti njegove supruge i muze, preminuo je i legendarni kantautor Leonard Koen. On je umro u svom domu u noći između četvrtka i petka čime je svet izgubio jednog autentičnog i teško ponovljivog umetnika. Razlog smrti nije… »
Preminuo legendarni muzičar Leonard Koen

Preminuo legendarni muzičar Leonard Koen

Nova ekonomija 11.11.2016
Legendarni muzičar, kanadski pevač i književnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Ostaće upamćen po specifičnoj boji glasa, po pesmama koje su uvek "utočište" za depresivce, ali i nastupu i šarmu, koji se oseća i u stihovima koje je pevao… »
Odlazak velikana: Preminuo Leonard Koen

Odlazak velikana: Preminuo Leonard Koen

Newsweek 11.11.2016
Leonard Koen rodjen je 21. septembra 1934. godine u Montrealu. Neki od najvećih hitova koje je ostavio iza sebe su "Suzanne", "Dance me to the end of love i "I'm Your Man" Kanadski umetnik, pesnik i kantautor Leonard Koen preminuo je u 83. godini… »
Preminuo Leonard Koen

Preminuo Leonard Koen

Radio 021 11.11.2016
Legendarni muzičar, tekstopisac i umetnik Leonard Koen preminuo je u 82. godini. Vest o smrti kanadskog muzičara, čiji su stihovi, šarm i specifična boja glasa obeležili svetsku muzičku scenu objavljena je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranci… »
Preminuo Leonard Koen

Preminuo Leonard Koen

Vesti online 11.11.2016
Kanadski pevač Leonard Koen preminuo je u 82. godini, navodi se na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, preneli su brojni svetski mediji. "Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je legendarni pesnik, kantautor i umetnik Leonard Koen preminuo. Izgubili smo… »
ODLAZAK VIZIONARA: Preminuo pesnik i muzičar Leonard Koen

ODLAZAK VIZIONARA: Preminuo pesnik i muzičar Leonard Koen

Moj Novi Sad 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. "Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike", objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Leonarda Koena koji se smatra jednim od najvećih vizionarskih umetnika… »
Preminuo rok muzičar Leonard Koen

Preminuo rok muzičar Leonard Koen

Novi magazin 11.11.2016
Kanadski pesnik i rok muzičar Leonard Koen preminuo je u 82. godini, prenose svetski mediji. „Izgubili smo jednog od najcenjenijih vizionara muzike“, objavljeno je na zvaničnoj „Fejsbuk“ stranici Leonarda Koena, koji se smatra jednim od… »
Preminuo Leonard Koen

Preminuo Leonard Koen

Mondo 11.11.2016
Slavni muzičar, umetnik i pesnik napustio nas je u 83. godini. Leonard Koen je mirno preminuo u svom domu, saopštila je njegova porodica. "Moj otac je otišao mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu. Drago nam je da je pred smrt bio siguran da je završio… »

Vesti dana »