Povezane vesti
"Da nisam otišao, ubili bi me": Grujićev saigrač o potresnom detinjstvu tokom rata
Sportal blic 11.11.2016
Put Dejana Lovrena do Liverpula bio je paklen. U pravom smislu te reči, bar kako je opisao hrvatski fudbaler. Foto: Reuters Dejan Lovren U razgovoru za britanski „Sports Džo“, Lovren, rođen u Zenici 1989, ispričao je kako bi verovatno tragično nastradao… »
Emotivna ispovest Lovrena: Rođaka su mi ubili u kući iz koje sam pobegao sedam dana ranije
Večernje novosti 11.11.2016
Bilo je strašno i događalo se to mojoj porodici i ljudima koje sam poznavao. Da smo ostali u Bosni, moji roditelji sada možda ne bi bili živi, možda bih i ja bio ubijen, kaže Dejan Lovren. Dolazak Jirgena Klopa u Liverpul značio je i preporod Dejana… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno, ponegde slab sneg. Još jedna tura zahlađenja stiže, a ovo je detaljna prognoza do kraja aprila
Dnevnik pre 12 minutajoš 9 povezanih
Na današnji dan 22. april: Rođeni Kant, Openhajmer, Menjuhin, umro Nikson...
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Kako se brod u Novom Sadu „otkačio“, plovio 24 kilometra bez posade i nasukao se, a da ga nadležni nisu primetili
Forbes pre 27 minutajoš 1 povezana
Nastavlja se rasprava u Skupštini Srbije: Poslanici od 10 časova o amandmanima na predložene zakone
Dnevnik pre 2 minutajoš 4 povezane