Povezane vesti
Šveđani besni: Mažić nas triput oštetio! S njim ne može ni da se priča (video)
Mozzart sport 12.11.2016
Čak je i selektor Francuske Didije Dešan rekao da je srpski sudija pomogao njegovoj reprezentaciji. Kipti bes iz usta reprezentativaca Švedske i njihovog selektora Janea Andersona, posle prvog poraza u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta u Rusiji 2018… »
Mažić na stubu srama: Da li je srpski arbitar zaista oštetio Šveđane? (video)
Hot sport 12.11.2016
Posle jučerašnjeg poraza od Francuske (2:1) iz Švedske stižu optužbe na račun najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića. Milorad Mažić imao je dosta težak zadatak da deli pravdu na sinoćnoj utakmici između Francuske i Švedske u kojoj su… »
Šveđani osuli paljbu po Mažiću i njegovim pomoćnicima (VIDEO)
Vesti online 12.11.2016
U jedinom kvalifikacionom meču grupe A koji je odigran u petak selekcija Francuske je u Parizu savladala Švedsku sa 2:1, a pravdu na tom meču delili su Milorad Mažić i njegovi pomoćnici. Šveđani tvrde da su ih srpski arbitri drastično oštetili… »
Šveđani ljuti na Mažića: Grizman je bio u ofsajdu
Večernje novosti 12.11.2016
Ostavio sam ga u ofsajdu, video sam gde je – kaže Kraft. Nije imao osećaj za igru, sa njim nije moglo da se razgovara – jasan je Ekdal. Francuska je posle preokreta pobedila Švedsku (2:1), a gosti svu krivicu za poraz vide u odlukama Milorada… »
Vesti dana »
Studenti blokirali naplatnu rampu Niš – sever na ulazu u grad: „Da bi krenulo mora da stane“
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
Završene blokade u Novom Sadu: "Dok svaki zahtev ne bude ispunjen, mi nećemo stati" (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 7 minutajoš 65 povezanih
Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru
Mondo pre 4 satijoš 20 povezanih
Na parlamentarnim izborima na Kosovu do 15 sati glasalo 17.36 odsto glasača
Danas pre 7 minutajoš 66 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih