Povezane vesti
Delimustafić: Mogao sam pobeći, ali me to nije interesovalo
Blic 13.11.2016
Bivši ministar unutrašnjih poslova RBiH, Alija Delimustafić, koji je uhapšen u akciji "Pravda", izjavio je na današnjem ročištu da je "mogao pobeći da ga je to interesovalo". On je rekao da na Tajland često ide zbog zdravstvenih razloga, kao i na lečenje… »
Jednomesečni pritvor zbog organizovanog kriminala: Uhapšenima u akciji Pravda predložena kazna
Kurir 13.11.2016
Postupajući tužioci Tužilaštva Kantona Sarajevo su predložili Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora osumnjičenim u akciji "Pravda" Aliji Delimustafiću, Jusufu Škrijelju, Lejli Cerić, Suadi Hadžić i Samiri Skorupan, potvrdila je… »
Akcija “Pravda”: Predložen jednomesečni pritvor za Delimustafića
Blic 13.11.2016
Postupajući tužioci Tužilaštva Kantona Sarajevo su predložili Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora osumnjičenim u akciji "Pravda" Aliji Delimustafiću, Jusufu Škrijelju, Lejli Cerić, Suadi Hadžić i Samiri Skorupan, potvrdila je… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i lokalni pljuskovi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 48 povezanih