Повезане вести

НАТО генерал окреће бугарски авион ка Москви?

НАТО генерал окреће бугарски авион ка Москви?

Вести онлине 14.11.2016
Генерал Румен Радев је изабран за првог човека Бугарске, као независни кандидат, с подршком социјалиста и, наводно, веома блиским везама са званичном Москвом. - Донедавно сам летео на совјетском борбеном авиону. На мојој дипломи… »
Амерички ђак у руском авиону: Ко је нови бугарски председник и зашто га се Запад плаши (видео)

Амерички ђак у руском авиону: Ко је нови бугарски председник и зашто га се Запад плаши (видео)

Блиц 14.11.2016
Румен Радев, кандидат опозиционих бугарских социјалиста склон Русији, победио је на председничким изборима у Бугарској с 59,35 одсто гласова, показују још увек привремени резултати изибора. Кандидаткиња премијера Бојка Борисова… »
Румен Радев, нови председник Бугарске, проруски орјентисан генерал који се школовао у САД-у

Румен Радев, нови председник Бугарске, проруски орјентисан генерал који се школовао у САД-у

Где инвестирати 14.11.2016
Донедавно сам летео на совјетском борбеном авиону, на мојој дипломи стоји амерички печат, ипак, ја сам бугарски генерал, моја ствар је Бугарска, цитирали су медији Румена Радева, победника председничких избора у тој земљи. Бивши… »
Радев: Ја сам бугарски генерал, моја ствар је Бугарска

Радев: Ја сам бугарски генерал, моја ствар је Бугарска

Дневник 14.11.2016
СОФИЈА: Донедавно сам летео на совјетском борбеном авиону, на мојој дипломи стоји амерички печат, ипак, ја сам бугарски генерал, моја ствар је Бугарска, цитирали су медији Румена Радева, победника председничких избора у тој… »
НАТО пилот у руском авиону: Ево зашто се Запад плаши новог бугарског председника

НАТО пилот у руском авиону: Ево зашто се Запад плаши новог бугарског председника

Курир 14.11.2016
Генерал Румен Радев (53) је био командант ваздушних снага Бугарске који је заговарао укидање санкција Москви а аналитичари сматрају да ће се његовом победом Бугарска приближити Русији. Иако Радев каже да је бугарски генерал и… »
Прети сукоб у нашем комшилуку: Нови бугарски председник не воли Турке, Европа у страху

Прети сукоб у нашем комшилуку: Нови бугарски председник не воли Турке, Европа у страху

Курир 14.11.2016
Нова нестабилност на граници Турске и Европе коју потреса криза – то ће бити резултат изборне победе бившег генерала Румена Радева на председничким изборима у Бугарској, али не зато што је Радев проруски оријентисан, већ зато што… »
Одлазак бугарског бетмена: Премијер, каратиста, фубалер: Бојко Борисов, човек ког Руси не воле

Одлазак бугарског бетмена: Премијер, каратиста, фубалер: Бојко Борисов, човек ког Руси не воле

Блиц 14.11.2016
Бугарска од данас започиње нову еру, без Бојка Борисова на челу владе. Након пораза Цецке Цачеве, коју је подржао на председничким изборима, Борисов је поднео оставку на место премијера једне од најмлађих чланица Европске уније… »
Ко су нови руски савезници у источној Европи?

Ко су нови руски савезници у источној Европи?

Правда 14.11.2016
Резултати избора у Молдавији и Бугарској су доказ да ће Русија добити нове савезнике у источној Европи, пише лист „Волстрит џурнал“. На јучерашњим председничким изборима у Молдавији победу је прогласио социјалиста Игор Додон… »
Пребројано 99,9 одсто гласова: Проруски политичар Игор Додон је нов председник Молдавије

Пребројано 99,9 одсто гласова: Проруски политичар Игор Додон је нов председник Молдавије

Курир 14.11.2016
КИШИЊЕВ - Проруски кандидат Игор Додон добио је више од 52 одсто гласова на изборима за председника Молдавије, показују данас пребројани резултати са 99,9 одсто бирачких места. Додонов ривал Маја Санду, која се залагала за борбу… »
Бугарска добила новог предсједника, а изгубила премијера

Бугарска добила новог предсједника, а изгубила премијера

Ал Јазеера 14.11.2016
Премијер Бојко Борисов понудио оставку након што је опозиционар Румен Радев уз помоћ социјалиста постао предсједник. Бугарски премијер Бојко Борисов понудио је оставку, након што је кандидаткиња његове странке изгубила на… »
Бугарски премијер поднео оставку

Бугарски премијер поднео оставку

Данас 14.11.2016
Бугарски премијер Бојко Борисов данас је поднео оставку, пошто је његова партија тешко поражена у другом кругу председничких избора, чиме је отворен пут за ванредне парламентарне изборе. Према званичним подацима, за шефа државе… »
Борисов предао оставку своје владе бугарском парламенту

Борисов предао оставку своје владе бугарском парламенту

Политика 14.11.2016
СОФИЈА – Бугарски премијер Бојко Борисов предао је оставку своје мањинске владе националном парламенту То је данас саопштила прес служба бугарске владе, а преноси Ројтерс. Агенција подсећа да је Борисов јуче саопштио да ће… »
На изборима у Молдавији победа проруског политичара

На изборима у Молдавији победа проруског политичара

Вечерње новости 14.11.2016
У Молдавији готово коначни резултати рано јутрос показују убедљиву победу проруског политичара на председничким изборима, за којег се многи грађани надају да ће ојачати везе са Москвом. У Молдавији готово коначни резултати рано… »
Борисов поднео оставку: "Спортиста сам и знам како да побеђујем и губим"

Борисов поднео оставку: "Спортиста сам и знам како да побеђујем и губим"

Блиц 14.11.2016
Бугарски премијер Бојко Борисов поднео је данас оставку Владе у писму које је послао посланицима у парламенту. "У писму упућеном посланицима, премијер је навео да ће Влада наставити да обавља своје дужности до избора нове… »
Главобоља за ЕУ: Генерал окреће бугарски авион ка Москви?

Главобоља за ЕУ: Генерал окреће бугарски авион ка Москви?

Пресс 14.11.2016
Држава има симпатије ка НАТО и ЕУ и жели жену на месту председника, а у директном дуелу побеђује неполитичка личност, мушког пола, наводно блиска Русији. Фото:Б92.нет Овога пута не мислимо на САД, овакав сценарио се догодио у… »
Путин слави, ЕУ брине: Проруски кандидати победили у Бугарској и Молдавији

Путин слави, ЕУ брине: Проруски кандидати победили у Бугарској и Молдавији

Блиц 14.11.2016
Током викенда у Молдавији и Буграској одржани су председнички избори на којима су победе однели кандидати наклоњени Русији. Нови председник Буграске је проруски оријентисан генерал Румен Радев, док на чело Молдавије долази… »
Молдавија: Проруски кандидат Додон прогласио победу

Молдавија: Проруски кандидат Додон прогласио победу

РТВ 14.11.2016
КИШИЊЕВ - Социјалиста Игор Додон прогласио је победу на председничким изборима у Молдавији. Додон, ког западне агенције називају проруским кандидатом, освојио је нешто више од 54 одсто гласова, показују резултати после 98 одсто… »
Борисов о оставци: Спортиста сам, знам како да губим

Борисов о оставци: Спортиста сам, знам како да губим

Курир 14.11.2016
СОФИЈА - Бугарски премијер Бојко Борисов изјавио је синоћ да подноси оставку пошто је кандидаткиња његове владајуће партије Герб претрпела пораз у другом кругу председничких избора. Борисов, носилац црног појаса у каратеу… »
Изборна комисија: Радев победник председничких избора у Бугарској

Изборна комисија: Радев победник председничких избора у Бугарској

Нови магазин 14.11.2016
На председничким изборима у Бугарској победио је кандидат кога подржавају социјалисти Румен Радев са 59,35 одсто гласова, објавила је данас званичне резултате изборна комисија. Кандидаткиња премијера Бојка Борисова и његове… »
Молдавија бира председника: Додон прогласио победу на председничким изборима

Молдавија бира председника: Додон прогласио победу на председничким изборима

Блиц 14.11.2016
Социјалиста Игор Додон прогласио је ноћас победу на председничким изборима у Молдавији. Про-Руссиан Социалист Игор Додон анд про-Еуропеан реформер Маиа Санду фаце офф ин тхе пресидентиал рун-офф ин тхе Републиц оф #Молдова… »
Генерал Радев председник, премијер Борисов најавио оставку

Генерал Радев председник, премијер Борисов најавио оставку

Данас 14.11.2016
Румен Радев, као кандидат опозиционе Бугарске социјалистичке партије победио је у другом кругу председничких избора. Овај 53-годишњи донедавни активни генерал освојио је, како пише софијски утицајни дневник Сега, 58,1 одсто… »
Бугарска изабрала: Румен Радев нови председник

Бугарска изабрала: Румен Радев нови председник

Вечерње новости 13.11.2016
Бивши генерал Румен Радев освојио је већину гласова у другом кругу председничких избора у Бугарској, показују вечерас објављене излазне анкете по затварању бирачких места. Кандидаткиња владајуће странке Цецка Цачева признала… »
Избори у Бугарској: Социјалиста Радев победио на председничким изборима у Бугарској, Борисов најавио оставку

Избори у Бугарској: Социјалиста Радев победио на председничким изборима у Бугарској, Борисов најавио оставку

Блиц 13.11.2016
Социјалиста Румен Радев убедљиво је победио у другом кругу председничких избора у Бугарској, пренели су вечерас бугарски медији резултате анкета после затварања биралишта. Про-Руссиан политициан, Румен Радев винс фирст роунд оф… »

Вести дана »