Povezane vesti
Mladića prebili, ošišali i vukli kolima
Alo 14.11.2016
Policija u Doboju uhapsila je dva lica za koja postoji osnov sumnje da su naneli teške telesne povrede Bogdanu Rakiću (18) iz Teslića. Oni su mladića obrijali, ošišali, premlatili i vukli autom po asvaltu. Iz policije navode da su lica privedena… »
Majka najavila privatnu tužbu protiv napadača: Uhapšeni osumnjičeni za premlaćivanje mladića iz Teslića
Blic 14.11.2016
Roberta Glancer, majka pretučenog Bogdana Rakića (18) rekla je za „EuroBlic“ da joj je laknulo što su odgovorni za napad uhapšeni, ali najavila i pritvatnu tužbu za napadače. - Čula sam da su uhapšeni i drago mi je zbog toga, jer je policija… »
Uhapšeni nasilnici iz teslića: Mladići koji su premlatili Bogdana Rakića od ranije poznati policiji
Kurir 14.11.2016
Zbog sumnje su brutalno pretukli Teslićanina Bogdana Rakića (18) uhapšeni su Armin Jašarević (23) i Branko Jurić (22), obojica sa područja opštine Teslić. Oni se terete za nanošenje teških povreda i zlostavljanje. "Za A.J. i B.J. se sumnja da… »
Napadači se hvale snimkom mučenja?
Večernje novosti 14.11.2016
Istraga o brutalnom premlaćivanju i zlostavljanju Bogdana Rakića (18) u Tesliću. Majka Roberta: Ako ih policija ne nađe, kunem se, ja ću to učiniti. Policija aktivno radi na pronalaženju osoba koje su brutalno pretukle Bogdana Rakića (18) u… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 3 satajoš 50 povezanih
Komšija pucao u oca i sina u Mramorku: Napadač uhapšen, povređeni van životne opasnosti
Novi magazin pre 27 minutajoš 27 povezanih
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 51 minutajoš 23 povezane