Povezane vesti

Vučić: Hvala svima koji su verovali

Politika 19.11.2016
Rezultati vlade jesu dobri, ali želim da zahvalim penzionerima, radnicima, seljacima i našim mladim ljudima, čija je trpeljivost doprinela da dođemo do ovih rezultata, rekao je premijer. Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje i… »

Mihajlović: Ubrzati proces ozakonjenja bespravnih objekata

Novi magazin 19.11.2016
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će prioritet u narednom periodu biti ubrzanje procesa ozakonjenja bespravno podignutih objekata. Mihajlović je novinarima nakon predstavljanja… »

Dačić: Vlada je dobro radila; Mihajlović: Ubrzati proces ozakonjenja bespravnih objekata

Večernje novosti 19.11.2016
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će prioritet u narednom periodu biti ubrzanje procesa ozakonjenja bespravno podignutih objekata. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i… »

Mihajlović: Najponosnija sam na Duing biznis listu

Dnevnik 19.11.2016
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je, kad je reč o radu njenog ministarstva, najponosnija na napredak na Duing biznis listi (Doing busineš), a zatim i na završetak… »

Vlada proglašava Deceniju preduzetništva

B92 19.11.2016
Ministar privrede Goran Knežević izjavio je da je cilj da se do kraja mandata ove vlade u sektoru malih i srednjih preduzeća zaposli još 100.000 ljudi. Prema njegovim rečima, vlada će dodatno pomoći i sektor informacionih tehnologija. Knežević je… »

Vučić: Srbija na dobrom putu

Danas 19.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na predstavljanj rezultata postignutih u prvih 100 dana rada Vlade, rekao da je Srbija stabilna zemlja, na dobrom putu, ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna. Srbija je jedan od stubova regionalne… »

Mihajlović: Ubrzati proces ozakonjenja bespravnih objekata

Novi magazin 19.11.2016
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će prioritet u narednom periodu biti ubrzanje procesa ozakonjenja bespravno podignutih objekata. Mihajlović je novinarima nakon predstavljanja… »

"Biću zadovoljan kad standard građana bude bolji"

B92 19.11.2016
Na kraju mandata biću zadovoljan ako Srbija bude moderna zemlja i ako životni standard građana bude bolji, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da je za takav cilj potrebno da u narednim… »

Mihajlović: Za 100 dana uradili smo 50 stvari

B92 19.11.2016
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da je, kad je reč o radu njenog ministarstva, najponosnija na napredak na Duing biznis listi. Zatim je kaže, ponosna na tim i na završetak dela auto-puta od Ljiga do Preljine. "Za mene je vrlo važna… »

Ministri ponosni na svoj rad: Mihajlović na autoput, Ljajić na turizam a Vulin zbog smanjenja nezaposlenosti

Blic 19.11.2016
Najponosnija sam na napredak na Duing biznis listi (Doing busineš), a zatim i na završetak dela autoputa od Ljiga do Preljine, kaže potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. - Za mene je vrlo… »

Vučić: Srbija stabilna zemlja na evropskom putu (VIDEO)

Beta 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija stabilna zemlja na evropskom putu, koja ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna. "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom putu", rekao je… »

Ubrzati proces ozakonjenja bespravnih objekata

Beta 19.11.2016
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će prioritet u narednom periodu biti ubrzanje procesa ozakonjenja bespravno podignutih objekata. Mihajlović je novinarima nakon predstavljanja… »

Vučić: Srbija čvrsto na evropskom putu, čuvajući odnose sa svim prijateljima

Slobodna Evropa 19.11.2016
Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje, bezbednosno je sigurna i jedan je od stubova regionalne stabilnosti, to su ključne ocene koje je premijer Aleksandar Vučić izneo nakon 100 dana rada nove Vlade. Vučić je poručio da se Srbija… »

Zorana Mihajlović: Najponosnija sam na Duing biznis listu

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je, kad je reč o radu njenog ministarstva, najponosnija na napredak na Duing biznis listi (Doing busineš), a zatim i na… »

Krkobabić: Poštena odluka Vučića o isplati jednokratne pomoći, penzioneri su zahvalni

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Poštena odluka premijera Aleksandra Vučića, da se svim penzionerima isplati jednokratna pomoć od 5.000 dinara, predstavlja izraz razumevanja njihovog teškog materijalno-ekonomskog položaja i vid duboke zahvalnosti za nesebičnu žrtvu koju… »

"Neću da hvalim Vujovića, jedva čeka da ode"

Mondo 19.11.2016
Ministra Dušana Vujovića neću mnogo da hvalim, jer on jedva čeka da ode, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug, Rade Prelić On se na pres konferenciji povodom 100 dana rada vlade zahvalio svakom ministru na rezultatima u njihovim… »

100 Dana Vlade: Vučić: Zadovoljan sam radom ministara, ali jednog neću da hvalim

Blic 19.11.2016
Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje, bezbednosno sigurna. Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti. Nalazi se čvrsto na evropskom putu, čuvajući svoju nezavisnost i dobre odnose sa svim prijateljima, kaže premijer Srbije… »

Sto dana Vlade: Premijer poručio da je Srbija stabilna i na evropskom putu

RTV 19.11.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija stabilna zemlja na evropskom putu, koja ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna. "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom putu"… »

Vučić: Srbija stabilna zemlja na evropskom putu

Novi magazin 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija stabilna zemlja na evropskom putu, koja ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna. "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom putu", rekao je… »

100 Dana vlade Vučić: Ne bavim se predsedničkim izborima; Srbija je stabilna i bezbedna zemlja

Večernje novosti 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije u prvih 100 dana rada ostvarila dobre rezultate a da su njeni ministri radili "marljivije" nego što je to bio slučaj sa članovima prethodnih vlada. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je… »

Vučić sa predstavnicima inovativnih i startap kompanija: Vlada Srbije će dodatno pomoći IT sektor

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima inovativnih i startap kompanija u Naučno tehnološkom parku na Zvezdari, kojima je poručio da će vlada dodatno pomoći IT sektor. U razgovoru su učestvovali predstavnici… »

Vučić: Vujovića neću da hvalim, on jedva čeka da ode...

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Vujovića neću mnogo da hvalim, jer on jedva čeka da ode, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić na pres konferenciji povodom 100 dana rada vlade, na kojoj se zahvalio svakom ministru na rezultatima u njihovim resorima. Vučić se zahvalio… »

Vučić o 100 dana rada Vlade: Dobri rezultati

Mondo 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas je da su rezultati 100 dana rada vlade - suficit, bolji poslovni ambinjent, očuvanje spoljnopolitičkog koncepta i unapređenje trgovinskih odnosa i rešenje problema Železare Smederevo. Foto: Printscreen/TV… »

Premijer sa predstavnicima IT kompanija

RTS 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima inovativnih i startap kompanija u Naučno-tehnološkom parku na Zvezdari, kojima je poručio da će vlada dodatno pomoći IT sektor. U razgovoru su učestvovali predstavnici Novelic Microsystems… »

(Kurir tv) 100 dana rada vlade Vučić: Srbija je stabilna i bezbedna zemlja na dobrom putu!

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije danas govori o rezultatima svog kabineta u prvih 100 dana rada na konferenciji koja se održava u Naučno-tehnološkom parku Beograd, a kojoj prisustvuju i ministri. - Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski… »

"Vujovića neću da hvalim, otići će u SB ili MMF"

B92 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić se povodom 100 dana Vlade zahvalio svakom ministru na postignutim rezultatima u svojim resorima; "Vujović bi da ode". Vučić se zahvalio i ministru finansija Dušanu Vujoviću i našalio kako neće mnogo da ga hvali jer… »

Vučić: Najveći problem po nas - rast dolara

B92 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da kao najveći problem za ekonomiju Srbije vidi rast dolara. "Rast dolara smatram najvećim problemom u ekonomiji", rekao je on odgovarjući na pitanja novinara u Naučno-tehnološkom parku "Zvezdara" gde Vlada… »

"Zakon o poreklu imovine krajem godine"

B92 19.11.2016
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će zakon o ispitivanju porekla imovine biti donet do kraja ove ili početkom naredne godine. "To je težak zakon, radimo na njemu i očekujem da će biti usvojen krajem ove godine, a… »

Vučić: Jedna Francuska ima veći minus od nas

B92 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić kaže da su za prethodnih 100 dana vlade najveća postignuća fiskalna stabilnost, sigurnost i napredak srpske ekonomije u svakoj sferi. Prema njegoim rečima, trenutno imamo suficit vlade, i jedino deficit opšte države. "Ali… »

Vučić: Zakon o poreklu imovine do kraja ove ili početkom 2017.

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će zakon o ispitivanju porekla imovine biti donet do kraja ove ili početkom naredne godine. "To je težak zakon, radimo na njemu i očekujem da će biti usvojen krajem ove… »

Vučić: Jedna rečenica koja opisuje 100 dana Vlade

B92 19.11.2016
Beograd -- Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna, rekao je premijer Vučić na konferenciji za medije povodom 100 dana Vlade. "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom… »

Vučić: Odnosi u regionu sa većinom zemalja odlični, mada ne uvek i laki

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Odnosi sa većinom država u regionu su odlični, sa pojedinim teški, ali zasnovani su na ozbiljnom i odgovornom pristupu, jer Srbija ima politiku stabilnosti, odgovornosti i rešavanja problema, poručio je danas premijer Srbije Aleksandar… »

"Srbija ekonomski napredna, sigurna zemlja"

Mondo 19.11.2016
Vlada Srbije obeležava danas 100 dana rada, a premijer Aleksandar Vučić tim povodom ističe da je Srbija stabilana, na dobrom putu, ekonomski napreduje, bezbednosno je sigurna i jedan je od stubova regionalne stabilnosti. Foto: Tanjug, Rade Prelić… »

Vučić: Jedna rečenica opisuje 100 dana Vlade

Pravda 19.11.2016
Srbija je stabilna, na dobrom putu, ekonomski napreduje i bezbednosno je sigurna, rekao je premijer Vučić na konferenciji za medije povodom 100 dana Vlade. Kako kaže, "Srbija je jedan od stubova regionalne stabilnosti, nalazi se čvrsto na evropskom… »

Vučić: Vlada ostvarila dobre rezultate u prvih 100 dana

Radio 021 19.11.2016
Povodom 100 dana rada Vlade Srbije, premijer Aleksandar Vučić kaže da je "Srbija stabilana, na dobrom putu, da ekonomski napreduje, bezbednosno je sigurna i jedan je od stubova regionalne stabilnosti". On je ocenio da su najveća postignuća vlade u… »

Vučić: Brine me rast dolara

Mondo 19.11.2016
U politici me najviše brinu regionalna i globalna nestabilnost, a u ekonomiji rast dolara, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja šta vidi kao izazove u narednom periodu. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock On je, na… »

Vučić:Vlada ostvarila dobre rezultate u prvih 100 dana rada

Beta 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije u prvih 100 dana rada ostvarila dobre rezultate i da su njeni ministri radili "marljivije" nego što je to bio slučaj sa članovima prethodnih vlada. Gostujući na televiziji Pink, Vučić… »

Vučić se pohvalio suficitom, poslovnim ambijentom, spoljnim odnosima i Železarom

SEEbiz 19.11.2016
BEOGRAD - Suficit, bolji poslovni ambinjent, očuvanje spoljnopolitičkog koncepta i unapređenje trgovinskih odnosa sa starim i novim partnerima i rešenje problema Železare Smederevo glavni su rezultati rada vlade u prvih 100 dana rada, rekao je… »

Vučić: Ovo su rezultati 100 dana rada Vlade

B92 19.11.2016
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je rezultat za 100 dana rada vlade suficit u budžetu i bolji poslovni ambijent. On je gostujući na TV Pink rekao da je vlada za prethodnih 100 dana očuvala spoljnopolitički koncept koji… »

(Foto) ortaci: Pogledajte kako se pozdravljaju ministri Antić i Stefanović

Kurir 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas govori o rezultatima vlade u prvih 100 dana rada na konferenciji za novinare u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Konferenciji prisustvuju i ministri, pa je mnogima bilo očigledno i drago što su se skupili u… »

Vučić gostovao na TV: Srbijom danas ne upravljaju tajkuni, a Vučić nikada nije video Obamu

Kurir 19.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je jutros gostujući na televiziji da mnoge zemlje nisu srećne jer imao dobre odnose s Kinom, da Srbijom više ne upravljaju tajkuni, kao i da narod zna da prepozna marljivost i predstavio… »

Vučić: Naše rezultate priznaje svet, slučaj Savamala za udaranje packi

RTV 19.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije u prvih 100 dana rada ostvarila dobre rezultate a da su njeni ministri radili "marljivije" nego što je to bio slučaj sa članovima prethodnih vlada. On je ocenio i da je slučaj… »

Vučić pričao o sto dana rada Vlade, hvali se na sva usta

Vesti online 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić u subotu je rekao da su rezultatu 100 dana rada Vlade - suficit, bolji poslovni ambinjent, očuvanje spoljnopolitičkog koncepta i unapređenje trgovinskih odnosa sa starim i novim partnerima i rešenje problema Železare… »

"Bili smo marljivi": Vučić o 100 dana rada nove Vlade Srbije

Blic 19.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije u prvih 100 dana rada ostvarila dobre rezultate a da su njeni ministri radili "marljivije" nego što je to bio slučaj sa članovima prethodnih vlada. Gostujući na televiziji Pink, Vučić… »

Premijer predstavlja rezultate vlade u prvih 100 dana

Beta 19.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić govoriće danas o rezultatima vlade u prvih 100 dana rada na konferenciji za novinare u Naučno-tehnološkom parku Beograd, kojoj će prisustvovati i ministri. Ta lokacija je izabrana za predstavljanje učinka vlade, po… »

Vučić danas predstavlja rezultate vlade u prvih 100 dana

B92 19.11.2016
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić govoriće danas o rezultatima vlade u prvih 100 dana rada na konferenciji za novinare u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Konferenciji će prisustvovati i ministri. Ta lokacija je izabrana za predstavljanje… »

Vesti dana »

Boris Džonson se oporavlja, bio u kratkoj šetnji

Vesti online pre 1 satjoš 51 povezana

Najugroženiji su najugroženiji

Danas pre 9 satijoš 33 povezane

Privreda već od ponedeljka može da koristi olakšice

Vesti online pre 1 satjoš 30 povezanih

Tramp i Putin razgovarali o ceni nafte i koronavirusu

Novi magazin pre 2 satajoš 23 povezane