Povezane vesti

Parkirao auto, ubio devojku, pa sebe: Novi detalji užasne tragedije koja je uzdrmala Balkan

Telegraf 19.11.2016
Iza ubijene devojke ostalo je petogodišnje dete koje je imala iz prethodne veze. Prvi rezultati istrage smrti muškarca i žene, čija tela su jutros pronađena u automobilu na parkingu, pokazuju da je bilo u pitanju ubistvo i samoubistvo, saopštila je… »

Ubio devojku pa sebe!

Alo 19.11.2016
Dva tela pronađena jutros u vozilu na parkingu trgovačkog centra "Kitro" u Nedeljancu kod Varaždina. Uviđajem je utvrđeno da je najverovatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja ubio devojku, a potom i sebe u automobilu na parkingu trgovačkog… »

Krvoproliće u varaždinu: Vozio devojku na posao, pa je upucao, a onda presudio i sebi

Kurir 19.11.2016
Na parkiralištu ispred tržnog centra u Nedeljancu pored Varaždina u subotu ujutro pronađena su mrtva tela 41-godišnjeg muškarca i 23-godišnje devojke. Kako je potvrdila varaždinska policija, reč je o ubistvu i samoubistvu vatrenim oružjem… »

Muškarac i devojka nađeni mrtvi u automobilu

Mondo 19.11.2016
Muškarac i žena nađeni su jutros mrtvi u svom vozilu na parkingu trgovačkog centra "Kitro" u Nedeljancu kod Varaždina, navode iz Policijske uprave varaždinske. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija Portparol Policijske uprave varaždinske… »

Krvoproliće u Hrvatskoj: U automobilu pronađena tela muškarca i žene, oboje su ubijeni vatrenim oružjem

Telegraf 19.11.2016
- Radi se o muškoj i ženskoj osobi, a obe su ubijene iz vatrenog oružja. Sve okolnosti i identitet još se utvrđuju - kazali su u varaždinskoj policiji. Dve osobe ubijene su iz vatrenog oružja na parkiralištu kod trgovine u Nedeljancu u Hrvatskoj… »

Jeziv zločin: Policija u automobilu pronašla tela muškarca i žene

BK TV 19.11.2016
Policija ne isključuje mogućnost dvostrukog ubistva, ali ni ubistva i samoubistva. Mrtvi muškarac i žena pronađeni su u automobilu na parkiralištu jednog tržnog centra u mestu Nedjeljanec kraj Varaždina. "Radi se o muškarcu i ženi, a oboje su… »

Vesti dana »