Povezane vesti

STAR saznaje: Jelena Golubović doživela saobraćajnu nesreću (foto)

STAR saznaje: Jelena Golubović doživela saobraćajnu nesreću (foto)

Svet & Skandal 19.11.2016
Dvostruka pobednica Farme Jelena Golubović doživela je saobraćajnu nesreću danas nešto pre 15h na Pančevačkom mostu! Ona je upravljala svojim vozilom i u jednom momentu došlo je do sudara sa drugim automobilom. Saobraćaj je u zastoju u desnoj… »
Jelena u šoku nakon nezgode: Dok smo čekali policiju, dobila sam pretnje da će mi odrati kožu s leđa!

Jelena u šoku nakon nezgode: Dok smo čekali policiju, dobila sam pretnje da će mi odrati kožu s leđa!

Svet & Skandal 19.11.2016
Kako je STAR danas pisao, poznata rediteljka Jelena Golubović doživela je saobraćajnu nezgodu na Pančevačkom mostu. Za sudar je, prema rečima Golubovićeve, kriv vozač drugog automobila, jer je vozio suprotnom trakom. Osim što je pretrpela stres… »
Golubovićka otkrila detalje nesreće: Napali su me narkomani! Hteli su da me nabede da sam ja kriva!

Golubovićka otkrila detalje nesreće: Napali su me narkomani! Hteli su da me nabede da sam ja kriva!

Kurir 19.11.2016
Učesnica nekoliko sezona rijalitija u "Farma" i dvostruka pobednica, Jelena Golubović, doživela je saobraćaju nesreću nešto pre 15 časova na Pančevačkom mostu. Poznata rediteljka vozila je automobil marke "Mercedes" kada je došlo do udesa. Za… »

Vesti dana »