Povezane vesti
Oglasio se Aleksandar Luković: Vraćam se uskoro
Mozzart sport 20.11.2016
„Danas sam bio na novim snimanjima, ništa nije slomljeno“, poručio kapiten crveno-belih. Uzdah olakšanja na Marakani, uzdah olakšanja Aleksandra Lukovića! Kapiten Crvene zvezde trebalo bi ubrzo da bude na raspolaganju stručnom štabu… »
Luković: Dobro sam prošao
Večernje novosti 20.11.2016
Doktor Purić mi je vratio lakat na terenu, snimci su pokazali da je došlo samo do pucanja ligamenata. Vratio sam se na stadion već krajem utakmice, rekao je kapiten Zvezde. IZGLEDALO je strašno, ispalo je dobro. Kapiten Crvene zvezde Aleksandar… »
Oglasio se Luković: Kapiten Zvezde ima poruku za navijače
Hot sport 20.11.2016
Aleksandar Luković je tokom susreta sa Napretkom doživeo povredu ruke, kada je, posle jednog vazdušnog duela sa Aleksom Vukanovićem, nezgodno pao na nju. Luković je prvo za zvanični sajt Crvene zvezde zahvalio navijačima i svima na podršsci: –… »
Oglasio se Zvezdin kapiten posle jučerašnje ''horor'' povrede!
Sportske.net 20.11.2016
Osim pobedonosnog gola Džona Ruiza, jučerašnju utakmicu u Kruševcu obeležila je i povreda kapitena aktuelnog šampiona Aleksandra Lukovića. U prvom trenutku, dok se Lukoviću ukazivala pomoć na terenu stadiona u Kruševcu, izgledalo je jezivo, ali… »
Luković: Sve je u redu, vraćam se uskoro
Vesti online 20.11.2016
U kobnom 31. minutu meča u Kruševcu, kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Luković je nezgodno skočio. u prvi mah se činilo da je polomio ruku, ali srećom, iskusni štoper nije teže povređen. - Bio sam na novom snimanju i hvala bogu sve je u redu… »
Lukovića ne čeka duža pauza
Mondo 20.11.2016
Kapiten Crvene zvezde doživeo povredu u Kruševcu, ali kaže da će ubrzo početi da radi sa ekipom. Foto: MN Press Uplašili su se navijači Crvene zvezde kada je Aleksandar Luković (34) nakon jednog vazdušnog duela sa Aleksom Vukanovićem nezgodno… »
Ipak nije prelom: Lukoviću stradao lakat
Sportal blic 20.11.2016
Pobeda Crvene zvezde protiv Napretka (1:0) ostala je u senci povrede kapitena crveno-belih Aleksandra Lukovića, kome je stradao lakat. Foto: Instagram / FK Crvena zvezda / Promo Aleksandar Luković Iskusni defanzivac se našao na zemlji posle jednog… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp će imenovati Čarlsa Kušnera, oca svog zeta, za ambasadora u Francuskoj
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana