Povezane vesti

Putin: Hvala Obami na saradnji, bilo bi mi drago da poseti Rusiju

Putin: Hvala Obami na saradnji, bilo bi mi drago da poseti Rusiju

Nova ekonomija 21.11.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio je odlazećem predsedniku SAD Baraku Obami na višegodišnjoj saradnji i pozvao ga da poseti Rusiju, prenela je danas agencija Tass. Putin je novinarima u Limi, gde se održava samit zemalja članica… »
Putin: Trump voljan raditi na normalizaciji odnosa

Putin: Trump voljan raditi na normalizaciji odnosa

Al Jazeera 21.11.2016
Putin je rekao da još nije razgovarao o sastanku s Trumpom, ali je dobio potvrdu o normalizaciji rusko-američkih odnosa. Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je da mu je novoizabrani američki predsjednik Donald Trump potvrdio kako je voljan raditi… »
Evo o čemu je Putin razgovarao sa Trampom

Evo o čemu je Putin razgovarao sa Trampom

Mondo 21.11.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da mu je novoizabrani američki predsednik Donald Tramp potvrdio da je voljan da radi na normalizaciji odnosa Rusije i SAD. Foto: Alexei Druzhinin/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Putin je rekao da nije… »
Obama: Želim s Putinom dogovor o Ukrajini pre kraja mandata

Obama: Želim s Putinom dogovor o Ukrajini pre kraja mandata

Kurir 21.11.2016
Američki predsednik Barak Obama izjavio je da je rekao svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu da želi da postigne dogovor, kojim će biti rešena kriza u Ukrajini, pre nego što napusti Belu kuću u januaru 2017. godine. "Tražio sam od njega da svojim… »
Putin: Tramp spreman na normalizaciju odnosa, Obama dobrodošao

Putin: Tramp spreman na normalizaciju odnosa, Obama dobrodošao

Pravda 21.11.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da mu je novoizabrani američki predsednik Donald Tramp potvrdio da je voljan da radi na normalizaciji odnosa Rusije i SAD. Putin je rekao da nije razgovarao sa Trampom o tome kada bi se i gde sastali, ali je… »

Vesti dana »