Повезане вести

Чилић: Имам квалитет за победу против Дел Потра

Чилић: Имам квалитет за победу против Дел Потра

Бета 26.11.2016
Хрватски тенисер Марин Чилић рекао је данас да верује да има квалитет да победи Аргентинца Хуана Марина дел Потра и својој репрезентацији донесе трофеј у Дејвис купу. Хрватска је данас повела против Аргентине са 2:1 у финалу… »
Дејвис куп: Хрватска пред титулом, води 2:1 против Аргентине

Дејвис куп: Хрватска пред титулом, води 2:1 против Аргентине

Спортал блиц 26.11.2016
Тениска репрезентација Хрватске налази се надомак освајања титуле у Дејвис купу, пошто после другог дана финала води против Аргентине са 2:1. Фото: Тањуг/АП Марин Чилић и Иван Додиг Ново вођство домаћину донео је дубл, тачније… »
Дејвис куп: Хрватска пред титулом, води са 2:1 против Аргентине

Дејвис куп: Хрватска пред титулом, води са 2:1 против Аргентине

Хот спорт 26.11.2016
Тениска репрезентација Хрватске налази се на победу од титуле у Дејвис купу, пошто после другог дана финала води против Аргентине са 2:1. Ново вођство домаћину донео је дубл, тачније Марин Чилић и Иван Додиг јер су савладали… »
Дејвис куп: Хрватска боља у дублу, води 2:1 против Аргентине

Дејвис куп: Хрватска боља у дублу, води 2:1 против Аргентине

Вечерње новости 26.11.2016
Тениска репрезентација Хрватске повела је против Аргентине са 2:1 у финалу Дејвис купа, пошто су Марин Чилић и Иван Додиг били бољи од Хуана Мартина дел Порта и Леонарда Мајера. Тениска репрезентација Хрватске повела је против… »
Хрватска на корак од тријумфа

Хрватска на корак од тријумфа

Мондо 26.11.2016
Чилић и Додиг победили Дел Потра и Мајера и донели својој земљи вођство од 2:1 у финалу Дејвис купа. Репрезентација Хрватске на прагу је тријумфа у Дејвис купу, једанаест година након освајања до сада јединог трофеја у том… »
Дејвис куп: Дел Потро донео Аргентини изједначење против Хрватске

Дејвис куп: Дел Потро донео Аргентини изједначење против Хрватске

Вечерње новости 25.11.2016
Тениска репрезентација Аргентине изједначила је на 1:1 у финалу Дејвис купа против Хрватске, пошто је вечерас Хуан Мартин дел Потро победио Иву Карловића у четири сета, 6:4, 6:7 (6), 6:3 и 7:5. Тениска репрезентација Аргентине… »
Дел Потро одушевио Марадону у Загребу и вратио Аргентинце у борбу за трофеј Дејвис купа /фото/ /видео/

Дел Потро одушевио Марадону у Загребу и вратио Аргентинце у борбу за трофеј Дејвис купа /фото/ /видео/

Спортал блиц 25.11.2016
После првог дана финала Дејвис купа између тенисера Хрватске и Аргентине у Загребу резултат је 1:1. Фото: Реутерс Хуан Мартин дел Потро слави победу над Карловићем Марин Чилић је донео вођство Хрватској победом над Федериком… »
Чилић: Нисам уморан, спреман сам за дубл

Чилић: Нисам уморан, спреман сам за дубл

Вечерње новости 25.11.2016
Добро се осећам. Био је дуг меч, али не толико физички захтеван. Но, видећемо у суботу ујутро што ћемо направити. Спреман сам да играм уколико тим одлучи тако, каже Марин Чилић. Хрватски тенисер Марин Чилић рекао је после… »

Вести дана »