Povezane vesti
Bertomeu: Pobednik LŠ u Evroligi? Nemoguće!
Večernje novosti 30.11.2016
U kojoj organizaciji takmičenja je normalno da se preskaču kategorije. Italijanski klubovi dobrodošli u Evrokup – kaže prvi čovek Evrolige. Pre nedelju dana je generalni sekretar FIBA Kamil Novak predložio da pobednik Lige šampiona dobije mesto u… »
Bartomeu: Pobednik LŠ u Evroligi? Ne može da se preskače...
Dnevnik 30.11.2016
Prvi čovek Evrolige Đordi Bartomeu izjavio je danas da ne postoji šansa da prvak fIBA Lige šampiona dobije mesto u najjačem evropskom takmičenju. i objasnio da nema smisla da se preskaču razredi, misleći da je Evrokup značajnije takmičenje. "To… »
Pomirenje – pusta želja: Kako je Bartomeu jednom rečenicom ugasio nade svih učesnika LŠ, pa i Partizana
Hot sport 30.11.2016
Generalni sekeretar Kamil Novak istakao je za 'Eurohops' da se nada da će FIBA i Evroliga uskoro pronaći zajednički jezik i da su jedina dva zahteva krovne organizacije da Liga šampiona dobije status Evrokupa i pobednika takmičenja u 'eliti'. Odgovor… »
Prvak Lige šampiona u Evroligi? Nema šanse, niti ikakvog smisla!
Mozzart sport 30.11.2016
Prvi čovek Evrolige zatvorio vrata takmičenju pod okriljem FIBA. Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu u razgovoru za italijanski Tutosport govorio je o potencijalnom povratku italijanskih klubova u Evrokup, kao i mogućnosti da prvak FIBA Ligi šampione… »
Bartomeu jasno: "Prvak Lige Šampiona u Evroligi? To nema smisla!"
Sportske.net 30.11.2016
Izvršni direktor Evrolige Đordi Bartomeu govorio je u intervjuu za italijanski "Tutosport" o učešću klubova iz Italije u Evrokupu kao i o pominjanom mestu u Evroligi za osvajača FIBA Lige Šampiona. Generalni sekretar FIBA Kamil Novak, nedavno je… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 9 satijoš 1 povezana

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana