Povezane vesti
Fudbaleri Engleske dobili selektora
Sportal blic 30.11.2016
Geret Sautgejt, privremeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske, imenovan je u sredu za selektora "Gordog Albiona", potpisavši ugovor na četiri godine. Foto: Reuters Geret Sautgejt Sautgejt je, posle ostavke Sema Olerdajsa, u prethodna četiri… »
Englezi odabrali: Sautgejtu klupa “albiona” do 2020. godine
Večernje novosti 30.11.2016
Svestan sam da je dobiti posao jedna stvar, a sada želim uspešno da odradim taj posao. Odlučan sam da dam sve što imam ovoj zemlji, reprezentaciji – rekao je mladi strateg. Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je da će selektor reprezentacije u… »
Englezi dobili selektora
Vesti online 30.11.2016
Geret Sautgejt imenovan je za selektora Engleske i predvodiće nacionalni tim u naredne četiri godine, saopštila je Fudbalska asocijacija Engleske (FA). Sautgejt, nekadašnji reprezentativac i selektor mlade selekcije, u prethodne četiri utakmice vodio… »
Vesti dana »

"Ispraćamo našu budućnost": Sahrane stradalih u požaru u diskoteci u Kočanima, građani traže odgovornost
NIN pre 36 minutajoš 31 povezana

Obradović: Žele da oteraju profesore sa fakulteta, a studente iz zemlje
Radio 021 pre 54 minutajoš 12 povezanih

Oglasila se kompanija koja proizvodi zvučne topove: Kažu da nije LRAD, ali se pozivaju na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante
Nova pre 2 satajoš 23 povezane

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 13 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći pomeranjem kazaljki za sat unapred
Beta pre 48 minutajoš 19 povezanih