Povezane vesti

Srpski mališan pitao Novaka Đokovića nešto što se niko drugi nije usudio: Evo kako mu je naš najbolji sportista odgovorio

Srpski mališan pitao Novaka Đokovića nešto što se niko drugi nije usudio: Evo kako mu je naš najbolji sportista odgovorio

Story 01.12.2016
Tokom boravka u Beogradu, Novak Đoković odvojio je vreme da se druži s mladim teniserima, a jedan dečak odlučio je da svom idolu postavi pitanje koje bi se i neko odrastao teško usudio da izgvori. Najbolji srpski teniser Novak Đoković tokom… »
Nisam pao, samo sam seo da se odmorim da bih se vratio jači

Nisam pao, samo sam seo da se odmorim da bih se vratio jači

RTS 01.12.2016
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je tokom boravka u Beogradu odvojio vreme da se sastane sa mladim teniserima, trenerima i teniskim radnicima u Teniskom savezu Srbije i podeli sa njima neka od brojnih iskustva iz svoje karijere. Glavna tema je bio… »
Novak konačno dao odgovor koji svi žele da čuju: Nisam pao, samo sam seo da se odmorim i vratim još jači!

Novak konačno dao odgovor koji svi žele da čuju: Nisam pao, samo sam seo da se odmorim i vratim još jači!

Svet & Skandal 01.12.2016
Novak Đoković je trenutno u Beogradu, gde promoviše rad njegove humanitarne organizacije, a usput pomaže i našim teniskim radnicima i mladim igračima teniserima da lakše nađu svoj “put do zvezda”. Drugi reket sveta odvojio je vreme da se… »

Vesti dana »