Повезане вести
Потреси у арманију: Радуљица остаје без клуба?
Спортал блиц 03.12.2016
Армани ниже поразе откако је изгубио на гостовању од Црвене звезде, а цех би изгледа могао да плати наш центар Мирослав Радуљица. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Мирослав Радуљица у дуелу са Огњеном Кузмићем Након… »
Армани ређа поразе, Радуља плаћа цех?!
Спортске.нет 03.12.2016
После најновијег неуспеха италијанског представника у Евролиги, све су гласније спекулације да би српски репрезентативац могао да пре времена заврши сарадњу са Арманијем! Од гостовања у Београду и утакмице са Црвеном звездом… »
Симоновић: Једини сам кривац, али...
Спортски журнал 03.12.2016
"Извинио сам се саиграчима за пораз, крив сам, али вратићу им" Марко Симоновић је крај меча са Жалгирисом дочекао на клупи. На њој је био већ од 28. минута када је због личне грешке и техничке морао да напусти игру. Изједало га… »
Лео Вестерман: Посебно је кад у Пиониру славиш као навијач Партизана!
Хот спорт 03.12.2016
Француски кошаркаш Лео Вестерман вратио се у Београд и наставио са оним што је овде често радио, а то је побеђивао. Жалгирис је на изненађење многих победио Црвену звезду у ‘паклу’ дворане ‘Алексднар Николић’ (Пионира), а један… »
Кузмић: Важно нам је што смо испраћени песмом навијача
Моззарт спорт 03.12.2016
"Жалгирис је заслужено победио. Лоше смо ушли у меч", рекао је Милко Бјелица. Црвена звезда није успела да се избори са бременом фаворита и да савлада Жалгирис у хали Александар Николић. Једноставно, момцима у црвено-белом дресу… »
Вестерман о победи: Није лако урадити ово
Мондо 03.12.2016
"У Евролиги нема бољег амбијента од овог, али смо били спремни и успешни", каже плејмејкер Жалгириса, који је, као бивши играч Партизана, осетио посебну радост због тријумфа над Звездом. Фото: МН Пресс Лео Вестерман вратио се у… »
ВИДЕО: Овако су "делије" тешиле кошаркаше Звезде после пораза
Вести онлине 03.12.2016
Навијачи Црвене звезде показали су на мечу са Жалгиросом да се клуб воли и када се губи. Двадесетак минута после меча, "делије" су остале у "Пиониру" и тешиле изабранике Дејана Радоњића, који су неочекивани поклекли у дуелу са… »
Симоновић: Крив сам за пораз који много боли, вратићу ово
Вечерње новости 03.12.2016
Мислим да смо у трећој четвртини имали добру ситуацију, контролисали смо утакмицу, али ето, ја сам направио глупост, довео екипу у проблем – истакао је искусни кошаркаш Звезде. Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић преузео је на… »
Тренер Жалгириса: Јасикевичијус: Сваки меч у оваквој атмосфери је тежак, ма, увек је тешко у Београду!
Спортал блиц 02.12.2016
Тренер кошаркаша Жалгириса Шарунас Јасикевичијус рекао је да је његова екипа остварила веома важну победу против Црвене звезе у Евролиги. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија "Свака победа у Евролиги је важна. Свака утакмица у… »
Кузмић: Много нам значи што су нас навијачи бодрили и после оваквог пораза!
Спортал блиц 02.12.2016
Пораз Црвене звезде у 10. колу Евролиге од Жалгириса (79:88) тешко је пао Огњену Кузмићу, али му је тај исход олакшала велика подршка "делија". Фото: А. Димитријевић / РАС Србија "Нисмо добро ушли у меч. Све што смо урадили… »
Симоновић: Направио сам глупост, много ме ово боли, једини сам кривац за пораз!
Спортал блиц 02.12.2016
После пораза Црвене звезде у 10. колу Евролиге од Жалгириса са 79:88, Марко Симоновић је на себе преузео одговорност за такав исход, јер је у 28. минуту несмотреношћу оставио другове на цедилу. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија… »
Бјелица: Нисмо смели да дозволимо Милакнису да се распуца
Спортал блиц 02.12.2016
Кошаркаш Црвене звезде Милко Бјелица рекао је да његов тим није смео да дозволи Артурасу Милакнису да се распуца, јер је то на крају охрабрило Жалгирис да пружи бољу партију у хали "Александар Николић". Фото: А. Димитријевић /… »
Радоњић после Жалгириса о новом играчу: Превише смо били добри, да бисмо сада довели било кога
Вечерње новости 02.12.2016
Ситуација није иделана. Ако будемо морали у неком тренутку да се спасавамо... - рекао је тренер Црвене звезде, додавши да је меч са Литванцима за њега био најтежи ове сезоне. Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао… »
Радоњић: Био би ово наш највећи тријумф да смо победили
Спортал блиц 02.12.2016
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је после пораза од Жагириса (88:79) да је литвански тим сасвим заслужено дошао до тријумфа. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Дејан Радоњић - Потпуно заслужена победа… »
Жалгирис остао нерешива загонетка за Црвену звезду
Вечерње новости 02.12.2016
После два пораза од литванског првака прошле сезоне, наш шампион је и у мечу 10. кола Евролиге остао без одговора на игру екипе из Каунаса – 79:88. ОСТАО је Жалгирис нерешива загонетка за Црвену звезду. После два пораза од… »
Преокрет без награде: Жалгирис добио Звезду у београдском гротлу, "делије" песмом испратиле љубимце!
Спортал блиц 02.12.2016
Кошаркаши Црвене звезде су у 10. колу Евролиге изгубили од Жалгириса са 79:88 (16:24, 28:18, 22:24, 13:22). Меч препун преокрета донео је најпре Звездин преокрет после "-13", да би се литванска екипа уз сјајну игру у завршници… »
Вести дана »
Студент Хоџић каже да је ударен с леђа у потиљак у Новом Саду, описао шта се догодило - објављен и снимак инцидента
Инсајдер пре 52 минутајош 1 повезана
Дан државности у Србији: Инциденти у Новом Саду, сукоб присталица СНС и антивладиних демонстраната
Данас пре 3 сатајош 5 повезаних
Новинар о нападу на студенте: Чини ми се да су само чекали прилику да их нападну
Данас пре 4 сатијош 1 повезана