Povezane vesti
"Kad obuješ moje cipele" večeras na Medicinskom fakultetu
Moj Novi Sad 03.12.2016
Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva osoba sa… »
Šta znači odrastati i živeti sa invaliditetom
NoviSad.com 03.12.2016
Novi Sad - Tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele" biće održana danas od 18 sati na Medicinskom fakultetu, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Cilj tribine je da kroz lična iskustva osoba sa različitim invaliditetom… »
Tribina "Kad obuješ moje cipele"
RTV 03.12.2016
NOVI SAD - Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa svežim jutrom, promenljivo oblačno na jugu i pljuskovi uveče
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 33 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Pitali smo CHATGPT kakve je to mere Vučić danas saopštio: Veštačka inteligencija je objasnila zašto to radi
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 25 povezanih

IAEA: Nivo radijacije u okolini nuklearne elektrane Kursk je u granicama normale
NIN pre 4 satijoš 24 povezane