Povezane vesti
"Kad obuješ moje cipele" večeras na Medicinskom fakultetu
Moj Novi Sad 03.12.2016
Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva osoba sa… »
Šta znači odrastati i živeti sa invaliditetom
NoviSad.com 03.12.2016
Novi Sad - Tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele" biće održana danas od 18 sati na Medicinskom fakultetu, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Cilj tribine je da kroz lična iskustva osoba sa različitim invaliditetom… »
Tribina "Kad obuješ moje cipele"
RTV 03.12.2016
NOVI SAD - Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična… »
Vesti dana »

Šapić osudio blokadu GSP-a: Kad anarhija uzme maha, tad država prestaje da postoji
Radio 021 pre 11 minutajoš 42 povezane

Londonski Hitrou zatvoren zbog nestanka struje izazvanog požarom na gradskoj električnoj mreži
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Interesantno: Nedović nije slavio pobedu sa Delijama – Evo i zašto! (video)
Hot sport pre 47 minutajoš 17 povezanih

Austrija oslabljena u Beogradu? Jedan od glavnih igrača reprezentacije doživeo potres mozga
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih

Velika eksplozija u naftnom spremištu u Rusiji, masovni napad dronovima na Odesu
Al Jazeera pre 11 minutajoš 13 povezanih