Povezane vesti
"Kad obuješ moje cipele" večeras na Medicinskom fakultetu
Moj Novi Sad 03.12.2016
Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva osoba sa… »
Šta znači odrastati i živeti sa invaliditetom
NoviSad.com 03.12.2016
Novi Sad - Tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele" biće održana danas od 18 sati na Medicinskom fakultetu, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Cilj tribine je da kroz lična iskustva osoba sa različitim invaliditetom… »
Tribina "Kad obuješ moje cipele"
RTV 03.12.2016
NOVI SAD - Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva… »
Vesti dana »
Šok! Melina i milioner napustili Monako: Evo gde se nastavlja slavlje, a prevoz do tamo čak 2.500 evra
Mondo pre 15 minutajoš 28 povezanih
Hitna pomoć: Jedna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih
(Mapa) Vreme je opasno, cela zemlja pod meteoalarmom. Nevreme juri ka Srbiji, hitno se oglasio RHMZ: Tući će i gromovi, ovaj dan će biti najgori.
Blic pre 1 satjoš 24 povezane
Beogradski maraton u fotografijama: Kakva je atmosfera na ulicama prestonice?
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane