Povezane vesti
"Kad obuješ moje cipele" večeras na Medicinskom fakultetu
Moj Novi Sad 03.12.2016
Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična iskustva osoba sa… »
Šta znači odrastati i živeti sa invaliditetom
NoviSad.com 03.12.2016
Novi Sad - Tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele" biće održana danas od 18 sati na Medicinskom fakultetu, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. Cilj tribine je da kroz lična iskustva osoba sa različitim invaliditetom… »
Tribina "Kad obuješ moje cipele"
RTV 03.12.2016
NOVI SAD - Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova, povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, biće organizovana tribina pod nazivom "Kad obuješ moje cipele". Tribina ima za cilj da kroz lična… »
Vesti dana »
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Moskva optužuje Kijev za ubistvo generala Kirolova; Zelenski: Jačanje Ukrajine biće glavna tema u Briselu
RTS pre 56 minutajoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 9 satijoš 1 povezana