Povezane vesti
Stalno sam gledala u tebe, ti si top riba! Vatrena crvenokosa opčinila Karleušu, evo šta joj je Jelena samo zamerila! (VIDEO)…
Telegraf 04.12.2016
- Ti si prva devojka kojoj ja vidim zvezdu na čelu - rekla je takmičarki oduševljena Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda" Marina Radosavljević (28) iz Vrnjačke Banje predstavila se u muzičkom takmičenju “ Zvezde Granda” na odličan način, budući da je žiri… »
Dok je pevao Karleuša je lepila trepavice, potom mu je rekla da izgleda kao pekar, a onda ju je on brutalno spustio na zemlju…
Telegraf 04.12.2016
Ona prednjači u žestokim kritikama na račun kandidata, ali retko ko joj zaista i uzvrati. Nikola Petracković iz Negotina u prvom krugu takmičenja “Zvezde Granda” oduševio je šest članova žirija, ali ne i Jelenu Karleušu! U NJENE GRUDI BLENUO JE CEO… »
U njene grudi blenuo je ceo grand! Afrikanka šokirala žiri, a reakcija Jelene karleuše baciće vas na pod od smeha! (video)
Telegraf 04.12.2016
Mama joj je Makedonka, otac iz Ugande, a ona je pojavom raspametila žiri u "Zvezdama Granda" Posle toliko unikatnih likova i njihovih nastupa koje ste imali prilku da vidite u “Zvezdama granda” i dalje ima iznenađenja! ZVEZDE GRANDA: Ovih 7 kandidata je… »
Vesti dana »
Okupljanje ispred FDU: Godinu dana od prebijanja studenata pravde nema
Danas pre 6 minutajoš 20 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 22 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, neprijateljsko preuzimanje poslednja opcija za Srbiju
NIN pre 26 minutajoš 14 povezanih
Evropa skeptična prema Trampovom mirovnom planu: „Važno je kako će se rat završiti, uslove mora da odredi Ukrajina“
Nedeljnik pre 41 minutajoš 15 povezanih
Evropa traži više vremena nakon što je postavila rok za postizanje dogovora sa Ukrajinom
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 18 povezanih