Povezane vesti

Koliko je ozbiljna Stevanovićeva povreda?

Koliko je ozbiljna Stevanovićeva povreda?

Sportske.net 05.12.2016
Krilni fudbaler Partizana Alen Stevanović u nedelju je završio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) zbog povrede zadobijene na meču sa Javor Matisom, a tim povodom danas se oglasio i klub iz Humske. Fudbaleri Partizana u nedelju su ugostili Javor Matis… »
Ipak ozbiljnija povreda: Stevanović završio 2016. godinu

Ipak ozbiljnija povreda: Stevanović završio 2016. godinu

Hot sport 05.12.2016
Mada je prvenstveno rečeno da se ne radi o težoj povredi, Stevanović će morati da pauzira dve poslednje utakmice u ovoj godini. Nakon detaljnog snimanja mišića veziste, utvrđeno je da je start Alekse Amanovića ipak napravio veću štetu… »
Partizan dve utakmice bez Alena Stevanovića

Partizan dve utakmice bez Alena Stevanovića

Mozzart sport 05.12.2016
Šansa za Mihajlovića i Jankovića. Povreda lista Alena Stevanovića na meču Partizan – Javor ipak nije bezazlena kako se u prvi mah činilo. Krilni vezista crno-belih će zbog starta Alekse Amanovića početkom drugog poluvremena morati da propusti… »
Partizanovo “Đu-Le” ne staje

Partizanovo “Đu-Le” ne staje

Večernje novosti 05.12.2016
Tandem je postigao gotovo polovinu prvenstvenih golova ove jeseni. Mene golovi inspirišu - kaže Brazilac. KADA su Leonardo i Đurđević u prepoznatljivom elementu Partizan ne mora da brine. Tek nešto više od 1.000 promrzlih navijača crno-belih… »
Đurđević srećan zbog nastavka dobrih rezultata

Đurđević srećan zbog nastavka dobrih rezultata

Beta 05.12.2016
Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević rekao je da je srećan što je njegova ekipa i posle utakmice protiv Javora ostala neporažena, ali i zbog toga što je nastavio golgeterski niz. Partizan je juče na svom terenu pobedio Javor sa 2:0 golovima… »
Leonrado: "Golovi me motivišu"

Leonrado: "Golovi me motivišu"

Sportske.net 05.12.2016
Najbolji strelac domaćeg šampionata postigao je u nedelju deseti gol u crno-belom dresu, a nakon novog trijumfa Partizana poručio je da samo razmišlja o uspesima kluba iz Humske. Fudbaleri Partizana u nedelju su vezali petnaestu utakmicu bez poraza, a… »

Vesti dana »