Povezane vesti
Marija Kilibarda uputila poruku rođenoj sestri: Znam da ti je zbog mene život bio ugrožen! (foto)
Telegraf 06.12.2016
- Sve stoički izgurala i odrasla u pravog cara i lepotu. Volim te švester beskrajno i srecan ti rođiiiiis - čestitala je voditeljka rođendan svojoj sestri Olji. Marija Kilibarda čestitala je rođendan svojoj mlađoj sestri Olji preko Instagram profila… »
Marija Kilibarda otkrila u poruci sestri: Više puta sam ti ugrozila život! (foto)
Srbija danas 06.12.2016
Iznenađujuće priznanje preko društvenih mreža. Jedna od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki Marija Kilibarda Radmanović poslala je sestri dirljivu poruku putem Instagrama. Iako ne voli da otkriva ni svoje a ni detalje iz života njenih bližnjih… »
Vesti dana »
(Video) Vatrena stihija ne posustaje, u akciju se uključio i Mi-17 Vojska Srbije gasi požar u Deliblatskoj peščari iz vazduha
Dnevnik pre 3 satajoš 50 povezanih
Nakon Arilja, još jedan grad u Srbiji uvodi restrikcije vode: Za nepoštovanje zabrane slede kazne
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 23 povezane
U Srbiji afička kuga registrovana u sedam okruga, uginula ili eutanazirana 36 101 svinja
Nova ekonomija pre 7 satijoš 20 povezanih
Bravo, bre! Ivana Španović je u finalu Evropskog prvenstva! Pogledajte nebeski skok naše atletičarke! video
Kurir pre 8 minutajoš 71 povezana
Vučić: Kakve veze Ibar ima sa Albanijom, to je naše unutrašnje pitanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih