Povezane vesti
Marija Kilibarda uputila poruku rođenoj sestri: Znam da ti je zbog mene život bio ugrožen! (foto)
Telegraf 06.12.2016
- Sve stoički izgurala i odrasla u pravog cara i lepotu. Volim te švester beskrajno i srecan ti rođiiiiis - čestitala je voditeljka rođendan svojoj sestri Olji. Marija Kilibarda čestitala je rođendan svojoj mlađoj sestri Olji preko Instagram profila… »
Marija Kilibarda otkrila u poruci sestri: Više puta sam ti ugrozila život! (foto)
Srbija danas 06.12.2016
Iznenađujuće priznanje preko društvenih mreža. Jedna od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki Marija Kilibarda Radmanović poslala je sestri dirljivu poruku putem Instagrama. Iako ne voli da otkriva ni svoje a ni detalje iz života njenih bližnjih… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi pogodili Venecuelu: Najmanje 32 mrtvih, strah od daleko većeg broja žrtava
Vreme pre 29 minutajoš 32 povezane
Objavljen broj mrtvih u Venecueli! Dva razorna zemljotresa udarila u razmaku od 39 sekundi - strahuje se da žrtava ima mnogo više (foto/video)
Kurir pre 54 minutajoš 26 povezanih
Scena za pamćenje: Džeko rasplakao sve, evo kome je poklonio dres posle istorijskog meča
Mondo pre 24 minutajoš 37 povezanih
Fudbaleri Brazila savladali Škotsku, Južna Afrika i Bosna i Hercegovina prošli dalje
RTV pre 1 satjoš 63 povezane
Sunčano i sve toplije: U Nišu danas do 33 stepena, za vikend kreće novi toplotni talas sa temperaturama do 38°C
Glas juga pre 34 minutajoš 13 povezanih