Povezane vesti
Puno košta: Evo zašto Stanija ne nastupa u Srbiji
Tračara 08.12.2016
Nakon što je započela mizičku karijeru i objavila dve numere, Stanija Dobrojević redovno nastupa po diskotekama u dijaspori i zabavlja publiku, kako sama priznaje, podjednako i svojim pevanjem i izgledom. Međutim, nastupe u Beogradu pobednica Farme… »
Stanija malo precenila sebe: U Srbiji ne mogu da plate moj nastup!
Kurir 08.12.2016
Starleta i pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" Stanija Dobrojević, koja nastupa po evropskim klubovima, kaže da će beogradska publika još pričekati na njen nastup jer njeno pojavljivanje mnogo košta. "islim da na moje nastupe dolaze… »
Skupa Stanija: Starleta tvrdi: U Srbiji ne mogu da plate moj nastup
Blic 08.12.2016
Starleta i pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" ove godine objavila je pesmu i lansirala pevačku karijeru. Uglavnom nastupa po evropskim klubovima, a beogradska publika još čeka da je vidi u prestonici. Stanija Dobrojević sada objašnjava da je… »
Vesti dana »

‘Od mog sela do Brisela’: Studenti maratonci nastavili put kroz Hrvatsku do sedišta Evropske unije
Danas pre 2 satajoš 31 povezana

Stiže neočekivana promena vremena početkom maja, od ovog datuma i nepogode: Nova prognoza Marka Čubrila
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

Jokić o Teodosiću i Partizanu posle pobede u Los Anđelesu (video)
Sportski žurnal pre 4 satijoš 27 povezanih

Najmanje devet žrtava i više povređenih kada je automobili uleteo u masu na festivalu u Vankuveru
Insajder pre 1 satjoš 38 povezanih

Vučić na obeležavanju Dana sećanja na žrtve genocida: Srbija je napadnuta spolja i iznutra, napadnuta je i Srpska
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih