Povezane vesti
Puno košta: Evo zašto Stanija ne nastupa u Srbiji
Tračara 08.12.2016
Nakon što je započela mizičku karijeru i objavila dve numere, Stanija Dobrojević redovno nastupa po diskotekama u dijaspori i zabavlja publiku, kako sama priznaje, podjednako i svojim pevanjem i izgledom. Međutim, nastupe u Beogradu pobednica Farme… »
Stanija malo precenila sebe: U Srbiji ne mogu da plate moj nastup!
Kurir 08.12.2016
Starleta i pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" Stanija Dobrojević, koja nastupa po evropskim klubovima, kaže da će beogradska publika još pričekati na njen nastup jer njeno pojavljivanje mnogo košta. "islim da na moje nastupe dolaze… »
Skupa Stanija: Starleta tvrdi: U Srbiji ne mogu da plate moj nastup
Blic 08.12.2016
Starleta i pobednica šeste sezone rijalitija "Farma" ove godine objavila je pesmu i lansirala pevačku karijeru. Uglavnom nastupa po evropskim klubovima, a beogradska publika još čeka da je vidi u prestonici. Stanija Dobrojević sada objašnjava da je… »
Vesti dana »

Uživo nestala dunja Marković (2) Aktiviran sistem "Pronađi me": Devojčica išetala iz kuće, čuvala je braća, opsadno stanje u Ubu (foto)
Blic pre 8 minutajoš 16 povezanih

Brutalnost! Premijer Francuske osudio Trampov verbalni napad na Zelenskog
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana