Povezane vesti
Možete li da zamislite? Niko nije hteo da se druži sa Anom
Vesti online 08.12.2016
Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović trenutno je jedna od najpoželjnijih žena sveta bez obzira što se nedavno udala za Bastijana Švajnštajgera. Međutim, nije uvek bilo tako - kao dete nije bila previše društvena, što je otkrila u… »
Ana Ivanović: Nisam radila ’lude stvari’, bila sam dosadna
Hot sport 08.12.2016
Bivša šampionka Rolan Garosa je za italijanske medije govorila o svom odrastanju. Ana Ivanović ove godine nije često uspevala da uspesima u “belom sportu” skrene pažnju “sedme sile”, ali je u par navrata nekim svojim bitnim životnim odlukama… »
Ana Ivanović: "Nadam se da mi se dete neće baviti tenisom"
Sportske.net 08.12.2016
U intervjuu koji je dala za italijanske medije, Ana Ivanović je istakla da je kao dete bila veoma stidljiva, da je bila štreber i veoma dosadna, kao i da će se potruditi da njeno dete odvuče što dalje od tenisa. Ana Ivanović je velika šampionka… »
Dosadna Ana Ivanović: Kao dete sam bila štreber, niko nije hteo da se druži sa mnom
Večernje novosti 08.12.2016
Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena, rekla je srpa teniserka Ana Ivanović u intervju za italijanske medije. Srpska teniserka Ana Ivanović se nije proslavila u 2016. godini, ali… »
Vesti dana »
Gosti N1: Generacije u Srbiji povezuje zajednički cilj – bolje, pravednije i uređenije društvo
N1 Info pre 25 minutajoš 44 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 3 satajoš 8 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Veliki pad američke berze zbog Trampovih tarifa: Pre toga se isto desilo i u Aziji i u Evropi, ovo su detalji
Telegraf pre 55 minutajoš 22 povezane