Povezane vesti

Tugu držim za sebe: Milica Pavlović progovorila o neuzvraćenoj ljubavi i muškarcu koji ju je lagao

Tugu držim za sebe: Milica Pavlović progovorila o neuzvraćenoj ljubavi i muškarcu koji ju je lagao

Kurir 08.12.2016
Milica Pavlović nosi epitet jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a ljubavni život krije kao "zmija noge". Nedavno je izjavila da je zaljubljena, ali da ta osoba za to ne zna. Pevačica je objasnila je šta se trenutno događa na… »
Milica Pavlović: Samo sam rekla - Sram te bilo, okrenula se i otišla

Milica Pavlović: Samo sam rekla - Sram te bilo, okrenula se i otišla

Story 08.12.2016
Milica Pavlović s pravom nosi epitet jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a njene pesme za kratko vreme postaju pravi klupski hitovi. Ono što, takođe, sve zanima jeste njen ljubavni život o kome je pevačica sada otvoreno… »
Milica Pavlović (ni)je zaljubljena, al’ traži mladoženju: Ovakva će biti moja svadba!

Milica Pavlović (ni)je zaljubljena, al’ traži mladoženju: Ovakva će biti moja svadba!

Svet & Skandal 08.12.2016
Milica Pavlović s pravom nosi epitet jedne od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a njene pesme za kratko vreme postaju pravi klupski hitovi. Nakon uspešnih singlova “Ljubi, ljubi”, ali i dueta sa Alenom Islamovićem, Milica je rad… »

Vesti dana »