Povezane vesti
Novi detalji krvavog pira u ratini: Deca gledala masakr
Kurir 09.12.2016
Sine, ubi me komšija Života, poslednje su reči koje je ranjena Gorica Stevanović izgovorila preko telefona svom jedincu, koji u trenutku pucnjave nije bio u porodičnoj kući. KRALJEVO - Meštani sela Ratina danas u podne će ispratiti na večni… »
Suze i tihi jecaji crni barjak nad ratinom: Sahranjene žrtve krvavog pira kod Kraljeva
Večernje novosti 09.12.2016
Na seoskom groblju sahranjeni tragično nastradali Zoran i Gorica Stevanović i Miloje Kostović. KRALjEVO - Posle nezapamćene tragedije u kraljevačkom kraju, u petak su, uz pravoslavni obred, na seoskom groblju u Donjoj Ratini, nedaleko od Kraljeva… »
Života ubio komšije, pa sebi presudio na grobu svojih roditelja
Večernje novosti 09.12.2016
Raški okrug u šoku posle trostrukog ubistva koje je počinio Života Radičević u selu Ratina. NEMOJTE ništa da me pitate, pokušajte da razumete... Izgubio sam roditelje, a ni sam ne znam ni kako, ni zašto. Bili su moj otac i Života u svađi, nisu… »
Vesti dana »
Demonstranti u Seulu traže smenjivanje predsednika zbog pokušaja uvođenja vanrednog stanja
Novi magazin pre 40 minutajoš 40 povezanih
Nenad Stefanović pozvao članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke jer ne štite tužioce
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih
Papadakis: Komercijalne banke spremne da podrže povoljniju kupovinu stanova za mlade
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih