Povezane vesti
Najbolji među najboljima, naša deca
Dnevnik 09.12.2016
Povodom završetka projekta „Učim + Znam = Vredim”, koji je drugu godinu zaredom realizovalo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, u holu zgrade Pokrajinske vlade je organizovan. svečani prijem za 143 najbolja učenika koji su, kao… »
Zahvalnice za "Učim + Znam = Vredim"
RTV 09.12.2016
NOVI SAD - Svečanost kojom je zvanično završena ovogodišnja sezona projekta "Učim + Znam = Vredim", održana je danas u zgradi Pokrajinske vlade. Pomenuti projekat ima za cilj da promoviše najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola koji su… »
Uručena priznanja najboljim učenicima iz Vojvodine
Blic 09.12.2016
Učenicima koji su u nauci i umetnosti ostvarili izuzetne rezultate i koji su krasili bilborde u Novom Sadu, Temerinu, Sremskim Karlovcima i Srbobranu, danas su u Vladi Vojvodine uručeni zahvalnice i pokloni. Fotografije 143 najuspešnije dece krasili su… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Počeo protest ispred suda u Novom Sadu: „Više od 40 dana šest ljudi jede stenice u pritvoru i to je nedopustivo“
Nova pre 1 minutjoš 7 povezanih

Ekskluzivno! Rektor stigao u zgradu Vlade na sastanak s premijerom: Potvrđeno pisanje Kurira - tri Đokićeva saradnika prisustvovaće dijalogu (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 9 povezanih

Studenti maratonci trče ka Briselu, okupljanja studenata u blokadi i dela građana u nekoliko gradova
Blic pre 1 minutjoš 18 povezanih

Stiže 30 stepeni! Najnovije prognoza RHMZ, evo kog dana će biti najtoplije u Srbiji
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane