Povezane vesti

Guverner potvrdio - ID zauzela Palmiru

Politika 10.12.2016
DAMASK - Guverner sirijske provincije Homs izjavio je na državnoj televiziji da je Islamska država danas zauzela Palmiru i da se vojska bori da povrati kontrolu nad tim drevnim gradom. Kako prenosi Rojters, to prva potvrda vlasti u Damasku da je Palmira… »

ID ponovo upala u Palmiru, opkoljen i aerodrom

B92 10.12.2016
Džihadisti ID ponovo su ušli u drevni sirijski grad Palmiru, odakle su proterani pre devet meseci, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. "Nakon brzog napredovanja, ID sada kontroliše najveći deo Palmire osim južnog dela", rekao je… »

Islamska država ponovo ušla u Palmiru, borbe u centru grada

RTS 10.12.2016
Drevni sirijski grad Palmira ponovo je u pao u ruke Islamske države koja zauzima severozapadni deo tog grada, izvestila je Sirijska opservataorija za ljudska prava. U centru grada žestoke borbe vojske sa džihadistima. Bi-Bi-Si javlja da su pripadnici… »

ISIS kontroliše veći deo Palmire

Mondo 10.12.2016
Borci terorističke Islamske države ponovo su ušli u grad Palmiru u Siriji, saopštila je sirijska Opservatorija za ljudska prava. Foto: Militant website via AP, File ISIS "Nakon brzog napredovanja, ISIS sada kontroliše najveći deo Palmire osim… »

Džihadisti ponovo upali u Palmiru, žestoke borbe u centru grada

Vesti online 10.12.2016
Džihadisti Islamske države ponovo su upali u drevni sirijski grad Palmira, javlja BBC. Ranije je javljeno da između terorista i sirijskih snaga traju žestoke borbe za ovaj grad. Islamska država je držala Palmiru skoro deset meseci pre nego što su… »

Turska i saveznici srušili Al Bab, bastion ID

B92 10.12.2016
Ankara -- Turska vojska i njeni saveznici ušli su u strateški važno mesto Al Bab, uporište ID na severu Sirije, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. "Oni su ušli u Al Bab sa severoistoka posle žestokih borbi sa džihadistima dok je… »

Turska sa saveznicima srušila Al Bab, uporište Islamske Države

Radio 021 10.12.2016
Turska vojska i njeni saveznici ušli su u strateški važno mesto Al Bab, uporište Islamske Države na severu Sirije, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. "Oni su ušli u Al Bab sa severoistoka posle žestokih borbi sa džihadistima… »

Islamska država ponovo ušla u Palmiru

RTV 10.12.2016
LONDON - Džihadisti Islamske države danas su ponovo ušli u drevni sirijski grad Palmiru odakle su proterani pre devet meseci, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. "IS je danas ušla u Palmiru i trenutno zauzima njen severozapad… »

Islamska država ponovo ušla u Palmiru

Dnevnik 10.12.2016
LONDON: Džihadisti Islamske države danas su ponovo ušli u drevni sirijski grad Palmiru odakle su proterani pre devet meseci, saopštila je Sirijska opservatorija. za ljudska prava. "IS je danas ušla u Palmiru i trenutno zauzima njen severozapad… »

Islamska država se vraća u Palmiru: Sirijska armija se junački brani

Pravda 10.12.2016
Sirijska vojska poslala je pojačanje u Palmiru, gde se vode žestoke borbe protiv džihadista Islamske države koji su doprli do oboda ovog istorijski važnog grada. Teroristi Islamske države zauzeli su područja koja se nalaze severozapadno i… »

Islamska država se vraća: Žestoke borbe sa Asadovim trupama za ulaz u Palmiru

Vesti online 10.12.2016
Džihadisti Islamske države došli su nadomak drevnog grada Palmire, u središtu Sirije, odakle su bili potisnuti pre devet meseci, javljaju svetske agencije. Borba ID i sirijske vojske kod Palmire počela je u petak, a džihadisti koji su poslednjih… »

Islamska država pokušava da se vrati u Palmiru, žestoke borbe

RTS 10.12.2016
Sirijska vojska poslala je pojačanje u Palmiru, gde se vode žestoke borbe protiv džihadista Islamske države koji su doprli do oboda ovog istorijski važnog grada. Teroristi Islamske države zauzeli su područja koja se nalaze severozapadno i… »

Islamska država pokušava da se vrati u Palmiru

Politika 10.12.2016
PALMIRA – Sirijska vojska saopštila je danas da je poslala pojačanje u Palmiru, gde su borci Islamske države uspeli da dopru do oboda grada tokom najžešćih borbi od kada su islamisti izgubili kontrolu nad ovim istorijskim gradom početkom godine… »

ISIS opet krenuo na Palmiru! Žestoke borbe u toku

Mondo 10.12.2016
Sirijska vojska saopštila je da je poslala pojačanje u Palmiru, gde su borci "Islamske države "uspeli da dopru do oboda grada tokom najžešćih borbi od kada su islamisti izgubili kontrolu nad ovim istorijskim gradom početkom godine. Foto: SANA via… »

Vesti dana »