Повезане вести

Вучић: Јеремић је размажен војник, а Јанковић политикант

Вучић: Јеремић је размажен војник, а Јанковић политикант

Дневник 11.12.2016
Премијер Александар Вучић оцењује да да се од саслушања Вука Јеремића због случаја Топчидер прави ружна, циркуска представа. Он је додао да је знао да ће Јеремић да каже да је за све крив. Миодраг Ракић, а да ће сада „ ови… »
Вучић: Торањ ће бити једна од највиших европских зграда

Вучић: Торањ ће бити једна од највиших европских зграда

СЕЕбиз 11.12.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић обишао је раднике и радове на изградњи Београда на води и изразио задовољство напретком изградње. Вучић је радове на изградњи куле А, у оквиру комплекса "Београд на води" обишао са… »
Вучић: Јеремић прави циркус од људске трагедије

Вучић: Јеремић прави циркус од људске трагедије

Вечерње новости 11.12.2016
Премијер Александар Вучић поводом случаја убиства гардиста: Нити је неко хтео да хапси Јеремића, нити да политизује саслушање. И Запад ми сада признаје да је омбудсман Саша Јанковић политичар и политикант. НИТИ је неко хтео да… »
Вучић: Јеремић размажен војник, Јанковић политикант

Вучић: Јеремић размажен војник, Јанковић политикант

Данас 11.12.2016
Председник Владе Александар Вучић рекао је данас за Вука Јеремића да је био "размажен војник" а за Сашу Јанковића, заштитника грађана, да је "политичар и политикант". Вучић је, приликом обиласка радника и радова на градилишту… »
Вучић: Београд на води биће атракција источне Европе (ВИДЕО)

Вучић: Београд на води биће атракција источне Европе (ВИДЕО)

Бета 11.12.2016
Премијер Србије обишао је данас радове на изградњи Београда на води и са десетог спрата прве од две куле које ће, како је најавио, бити готове у марту 2018. године, поручио да ће главни град постати атракција целе источне… »
Вучић: Од саслушања Јеремића прави се циркуска представа

Вучић: Од саслушања Јеремића прави се циркуска представа

Нови магазин 11.12.2016
Премијер Александар Вучић каже да би за случај око убиства гардиста на Топчидеру, да није тако тужан и тежак за родитеље, рекао да личи на циркуску представу. Како каже, смешно је то како је објављено да је Јеремић позив на… »
Вучић о Јеремићу: Размажени војник и "само да однесем тетки лек"

Вучић о Јеремићу: Размажени војник и "само да однесем тетки лек"

Вести онлине 11.12.2016
Говорећи о самом саслушању бившег шефа дипломатије Вука Јеремића, у предмету везаном за околности смрти двојице гардиста на Топчидеру, Александар Вучић је то назвао ружним представама, које би, каже, назвао и циркуском… »
Вучић: Ја сам врло плашљив, али се Јеремића не плашим

Вучић: Ја сам врло плашљив, али се Јеремића не плашим

Блиц 11.12.2016
Веома је важно да се случај погибије гардиста у Топчидеру до краја расветли, а не да се од свега прави циркус, каже премијер Србије Александар Вучић. - Најсмешније ми је било када су рекли да је то први дан пошто се Јеремић… »
"Београд на води будућност Србије"

"Београд на води будућност Србије"

РТВ 11.12.2016
БЕОГРАД - Председник Владе Србије бишао је радове на пројекту Београд на води, и на десетом спрату "Куле А" истакао да радници који су ангажовани на том пројекту граде будућност Србије и да ће тај пројекат бити обележје за целу… »
Вучић: Завршетак куле за две године

Вучић: Завршетак куле за две године

Данас 11.12.2016
До пролећа 2018. године биће завршен 168 метара висок торањ, једна од највиших европских зграда, рачунамо на 12.000 канцеларија за 14.000 људи и 6.000 стамбених јединица, најмодернији шопинг мол на Балкану. Ово је данас најавио… »
Вучић поручио јеремићу: Одлучи се - јеси ли ухапшен или ниси?!

Вучић поручио јеремићу: Одлучи се - јеси ли ухапшен или ниси?!

Србија данас 11.12.2016
Премијер Александар Вучић прокоментарисоа је случај Вука Јеремића и Саше Јанковића. Обилазећи радове у Савамали и одговарајући на питање новинара премијер Александар Вучић осврнуо и на јучерашње саслушање Вука Јеремића и… »
Вучић Јеремићу: Јеси ли музичар, или ниси?

Вучић Јеремићу: Јеси ли музичар, или ниси?

Мондо 11.12.2016
Познато је да је Вук Јеремић био размажен војник и да је код Тадића морао да иде сваки дан...Знао сам да ће да каже да је за све крив Миодраг Ракић, каже премијер о случају Јеремић, али и открива шта је у Србији "фенси". Ево шта… »
Вучић о Јеремићу: Јеси ли ти музичар? Ниси? А тетки лек...

Вучић о Јеремићу: Јеси ли ти музичар? Ниси? А тетки лек...

Правда 11.12.2016
Премијер Александар Вучић каже да би за случај око убиства гардиста на Топчидеру, да није тако тужан и тежак за родитеље, рекао да личи на циркуску представу. Како каже, смешно је то како је објављено да је Јеремић позив на… »

Вести дана »