Повезане вести

Јеремић: Интензивно размишљам о кандидатури за председника

Н1 Инфо 12.12.2016
Вук Јеремић, председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој, изјавио је за Н1 да интензивно размишља и разматра кандидатуру за председника Србије. Јеремић је, гостујући у Новом дану, оценио да је посао председника од… »

Глас Западне Србије 12.12.2016
Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој, Вук Јеремић изјавио је да интензивно размишља и разматра кандидатуру за председника Србије. "Кад бих се кандидаовао била би то моја најважнија одлука у каријери и стога… »
Јеремић о случају гардисти: Рекао сам све што знам

Јеремић о случају гардисти: Рекао сам све што знам

Мондо 12.12.2016
Бивши шеф српске дипломатије Вук Јеремић изјавио је данас да је све што је имао да каже о "случају гардисти" рекао полицији и да му се чини да је то на неки начин покушај да се он одврати од тога да се укључи у политички живот… »
Јеремић: Вучићева бујица увреда и омаловажавања

Јеремић: Вучићева бујица увреда и омаловажавања

Бета 12.12.2016
Председник Центра за медјународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић оценио је да изјава премијера Србије поводом исказа који је дао полицији о случају смрти двојице гардиста у Топчидеру, представља бујицу увреда и… »
Јеремић признао: Озбиљно размишљам о кандидатури за председника!

Јеремић признао: Озбиљно размишљам о кандидатури за председника!

Правда 12.12.2016
Јеремић је је за ТВ Н1 рекао да је посао председника од изузетне важности, поготово у време, како је оценио, превирања у свету. - Кад бих се кандидаовао била би то моја најважнија одлука у каријери, и стога прилазим озбиљно… »
"Размишљам о кандидатури за председника"

"Размишљам о кандидатури за председника"

РТВ 12.12.2016
БЕОГРАД - Некадашњи шеф српске дипломатије Вук Јеремић изјавио је данас да интензивно размишља о томе да се кандидује за председничке изборе, пре свега о платформи са којом би изашао пред бираче. "То је ствар о којој интензивно… »

Вести дана »