Povezane vesti

Jeremić: Intenzivno razmišljam o kandidaturi za predsednika

N1 Info 12.12.2016
Vuk Jeremić, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, izjavio je za N1 da intenzivno razmišlja i razmatra kandidaturu za predsednika Srbije. Jeremić je, gostujući u Novom danu, ocenio da je posao predsednika od izuzetne važnosti… »

Glas Zapadne Srbije 12.12.2016
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, Vuk Jeremić izjavio je da intenzivno razmišlja i razmatra kandidaturu za predsednika Srbije. "Kad bih se kandidaovao bila bi to moja najvažnija odluka u karijeri i stoga prilazim ozbiljno tome i… »
Jeremić o slučaju gardisti: Rekao sam sve što znam

Jeremić o slučaju gardisti: Rekao sam sve što znam

Mondo 12.12.2016
Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da je sve što je imao da kaže o "slučaju gardisti" rekao policiji i da mu se čini da je to na neki način pokušaj da se on odvrati od toga da se uključi u politički život. Foto: Tanjug, Milutin… »
Jeremić: Vučićeva bujica uvreda i omalovažavanja

Jeremić: Vučićeva bujica uvreda i omalovažavanja

Beta 12.12.2016
Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić ocenio je da izjava premijera Srbije povodom iskaza koji je dao policiji o slučaju smrti dvojice gardista u Topčideru, predstavlja bujicu uvreda i omalovažavanja. "Nadmenost i… »
Jeremić priznao: Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsednika!

Jeremić priznao: Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsednika!

Pravda 12.12.2016
Jeremić je je za TV N1 rekao da je posao predsednika od izuzetne važnosti, pogotovo u vreme, kako je ocenio, previranja u svetu. - Kad bih se kandidaovao bila bi to moja najvažnija odluka u karijeri, i stoga prilazim ozbiljno tome i ne zatrčavam se… »
"Razmišljam o kandidaturi za predsednika"

"Razmišljam o kandidaturi za predsednika"

RTV 12.12.2016
BEOGRAD - Nekadašnji šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas da intenzivno razmišlja o tome da se kandiduje za predsedničke izbore, pre svega o platformi sa kojom bi izašao pred birače. "To je stvar o kojoj intenzivno razmišljam, tu mogućnost… »

Vesti dana »

Danas hladnije sa mogućom kišom

Danas hladnije sa mogućom kišom

Šabačke novosti pre 32 minutajoš 11 povezanih
Tramp produžio primirje sa Iranom

Tramp produžio primirje sa Iranom

Radio 021 pre 57 minutajoš 8 povezanih