Povezane vesti

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Beta 13.12.2016
Skupština Srbije završila je u utorak uveče raspravu o predlozima izmena zakona o poljoprivredi, a sednica će biti nastavljena u sredu raspravom o predlozima zakona o upravljaju aerodromima, stanovanju, ali i o nizu sporazuma. Pred poslanicima je… »

Skupština o poljoprivredi

RTS 13.12.2016
Skupština Srbije završila je načelnu raspravu o izmenama zakona iz oblasti poljoprivrede, a sednicu će nastaviti sutra razmatranjem Zakona o stanovanju i održavanju zgrada i o potvrđivanju Sporazuma vlada Srbije i Kine o ukidanju viza. Poslanici su… »

Skupština u sredu o aerodromima i stanovanju

Novi magazin 13.12.2016
Skupština Srbije završila je večeras raspravu o predlozima izmena zakona o poljoprivredi, a sednica će biti nastavljen sutra raspravom o predlozima zakona o upravljaju aerodromima, stanovanju, ali i o nizu sporazuma. Pred poslanicima je objedinjena… »

Poslanici o događajima u Briselu, odnosima sa Rusijom i ubistvu Đinđića

RTS 13.12.2016
Poslanici u Skupštini Srbije od predstavnika Vlade Srbije su tražili obaveštenja o problemima sa otvaranjem pregovaračkih poglavlja sa EU i razlozima zbog kojih je premijer Srbije Aleksandar Vučić napustio Brisel, o odnosima Srbije sa Rusijom… »

Poslanici o blokiranju pregovaračkog poglavlja

RTV 13.12.2016
BEOGRAD - Poslanici pojedinih opozicionih stranaka u Skupštini Srbije ocenili su danas da se premijer Srbije Aleksandar Vučić poneo neodgovorno jer je napustio Brisel zbog blokade pregovaračkog poglavlja 26 i istakli da nisu iznenađeni zbog… »

Skupština Opozicija: Vučić se poneo neodgovorno, napustio Brisel SNS:Niko ne može da ponižava Srbiju

Kurir 13.12.2016
BEOGRAD - Poslanici pojedinih opozicionih stranaka u Skupštini Srbije ocenili su danas da se premijer Srbije Aleksandar Vučić poneo neodgovorno jer je napustio Brisel zbog blokade pregovaračkog poglavlja 26 i istakli da nisu iznenadjeni zbog… »

Skupština: Šešelj pitao o ubistvu Đinđića, a demokrate o poglavljima i Briselu

Kurir 13.12.2016
BEOGRAD - Sednica Skupštine Srbije nastavljena je danas, a poslanici početak rada koriste da postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti. Poslanici bi posle toga trebalo da počnu raspravu o izmenama i dopunama Zakona o… »

"Hitne izmene, pa ratarima 175 mil EUR"

B92 13.12.2016
Beograd -- Izmene Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju neophodno je usvojiti po hitnom postupku kako bi poljoprivrednici u Srbiji imali pristup sredstvima iz IPARD-a. Rel je o iznosu od 175 milona evra, izjavio je ministar Branislav Nedimović. On je… »

Ne poigravati se sa integracijama

Danas 13.12.2016
Poslanik Demokratske stranke Aleksandra Jerkov pitala je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića da li je Srbija mogla da spreči da Hrvatska blokira otvaranje poglavlja 26, kao i da li Vučić i dalje namerava da se poigrava evropskim integracijama i… »

Skupština Srbije: Poslanici o događajima u Briselu, ubistvu Đinđića i odnosima sa Rusijom

Blic 13.12.2016
Poslanici u Skupštini Srbije danas su od predstavnika Vlade Srbije tražili obaveštenja o problemima sa otvaranjem pregovaračkih poglavlja sa EU i razlozima zbog kojih je premijer Srbije Aleksandar Vučić napustio Brisel, zatim o odnosima Srbije sa… »

Poslanici o događajima u Briselu i odnosima s Rusijom

Beta 13.12.2016
Poslanici u Skupštini Srbije danas su od predstavnika Vlade Srbije tražili obaveštenja o problemima sa otvaranjem pregovaračkih poglavlja sa EU i razlozima zbog kojih je premijer Srbije Aleksandar Vučić napustio Brisel, zatim o odnosima Srbije sa… »

Nastavljena sednica, poslanici postavljaju pitanja

B92 13.12.2016
Sednica Skupštine Srbije nastavljena je u utorak, a poslanici početak rada koriste da postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti. Poslanici bi posle toga trebalo da počnu raspravu o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i… »

Nastavljena sednica, poslanici postavljaju pitanja

Beta 13.12.2016
Sednica Skupštine Srbije nastavljena je danas, a poslanici početak rada koriste da postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti. Poslanici bi posle toga trebalo da počnu raspravu o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i… »

Skupština Srbije danas o poljoprivredi

B92 13.12.2016
Beograd -- Skupština Srbije nastavila je sednicu na čijem dnevnom redu je rasprava o izmenama zakona iz oblasti poljoprivrede. Na početku rada poslanici koriste vreme za postavljanje poslaničkih pitanja. Poslanici posle postavljanja pitanja treba da… »

Skupština danas o poljoprivrednim zakonima

Beta 13.12.2016
Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas raspravom o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju, Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju i izmenama i dopunama Zakona o vodama. Izmene Zakona o poljoprivredi i… »

Skupština Srbije danas o zakonima iz oblasti poljoprivrede

Blic 13.12.2016
Skupština Srbije nastaviće danas sednicu raspravom o izmenama zakona iz oblasti poljoprivrede. Poslanici treba da razmotre izmene zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju i o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Izmene Zakona o… »

Vesti dana »