Povezane vesti
(Kurir TV) čortanovci ispratili ljudinu iz naroda: Sahranjen Dušan Stanić (50), pevač grupe Zavičaj
Kurir 14.12.2016
ČORTANOVCI - Na groblju u Čortanovcima danas je uz suze na večni počinak ispraćen Dušan Stanić (50), pevač grupe Zavičaj, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Dušan je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u… »
Brat poginulog pevača grupe Zavičaj naslutio tragediju: Sreo sam policajca, odmah sam znao...
Kurir 14.12.2016
Osetio sam veliki nemir i imao loš predosećaj, znao sam da mu se nešto dogodilo, kaže Đorđe Stanić, čiji je brat Dušan (50), pevač grupe Zavičaj, poginuo u sudaru. INĐIJA - Moj brat Dušan nikada nije kasnio, a trebalo je da idemo po CD u… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada o smeni gradonačelnika, opozicija i građani u akciji 15 minuta buke
RTS pre 19 minutajoš 19 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Pogledajte kako je zapaljen jodžijev golf: Snimak kruži internetom, od automobila nije ostalo ništa (video)
Kurir pre 31 minutajoš 19 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih