Povezane vesti
(Kurir TV) čortanovci ispratili ljudinu iz naroda: Sahranjen Dušan Stanić (50), pevač grupe Zavičaj
Kurir 14.12.2016
ČORTANOVCI - Na groblju u Čortanovcima danas je uz suze na večni počinak ispraćen Dušan Stanić (50), pevač grupe Zavičaj, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Dušan je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ponedeljak oko 17… »
Brat poginulog pevača grupe Zavičaj naslutio tragediju: Sreo sam policajca, odmah sam znao...
Kurir 14.12.2016
Osetio sam veliki nemir i imao loš predosećaj, znao sam da mu se nešto dogodilo, kaže Đorđe Stanić, čiji je brat Dušan (50), pevač grupe Zavičaj, poginuo u sudaru. INĐIJA - Moj brat Dušan nikada nije kasnio, a trebalo je da idemo po CD u Beograd. Imao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 11 minutajoš 15 povezanih
NASA uspešno lansirala Artemis 2: Povratak ljudi na Mesec posle više od pola veka
Vreme pre 41 minutajoš 15 povezanih
Nagetsi prvi put ove godine nanizali sedmu pobedu, uz novi Jokićev tripl-dabl
RTS pre 46 minutajoš 15 povezanih
Obilna kiša i sneg danas u ovim krajevima Očekuje se i olujini vetar, temperatura do 15 stepeni potom sledi vremenski preokret
Dnevnik pre 21 minutajoš 10 povezanih
Vozačima se savetuje dodatni oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza
Euronews pre 6 minutajoš 5 povezanih