Povezane vesti

Vučić: Nemam potrebu da odgovaram Saši Jankoviću

Politika 15.12.2016
Što više uvreda na moj račun i njihovih citata u hrvatskoj štampi, ja sam im zahvalniji. Nisam imao potrebu da odgovaram na uvrede Saše Jankovića, zaštitnika građana, a mislim da su neki moji stranački prijatelji pogrešili što su ušli u tu… »

Vučić o pismu Jankovića: Nema potrebe da odgovaram

N1 Info 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema potrebu da odgovara na otvoreno pismo koje mu je uputio zaštitnik građana Saša Janković. "Nisam imao potrebu da odgovorim na to ni juče, a mislim da su pogrešili neki moji stranački… »

Vučić: Nisam imao potrebu da odgovorim na pismo Saše Jankovića

Nova ekonomija 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema potrebu da odgovara na otvoreno pismo koje mu je uputio zaštitnik građana Saša Janković. "Nisam imao potrebu da odgovorim na to ni juče, a mislim da su pogrešili neki moji… »

Vučić: Ne osvrćem se na kritike

Danas 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne plaši nikave kritike ili uvrede i da ne želi da se osrvće na ono što bilo koji političar govori. Reagujući na otvoreno pismo koje mu je uputio Zaštitnik građana Saša Janković… »

Vučić: Nisam imao potrebu da odgovaram Jankoviću

RTS 15.12.2016
Neke moje stranačke kolege su pogrešile što su reagovale na uvrede koje je na moj račun izrekao zaštitnik građana Saša Janković, bio je komentar premijera Aleksandra Vučića na pitanje novinara u Skupštini Srbije. Dodao je da on lično nije imao… »

"Bez vanrednih izbora ako bude skupštinske većine"

Mondo 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće biti potrebe za prevremenim parlamentarnim izborima ako bude skupštinske većine. Foto: tanjug/ sava radovanovic/ bk "Neko misli da su potrebni (parlamentarni izbori), neki misle da nisu… »

Vučić: Ako imamo većinu u Skupštini, nema izbora

B92 15.12.2016
Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ako skupštinske većine bude, neće biti potrebe za prevremenim parlamentarnim izborima. "Neko misli da su potrebni (parlamentarni izbori), neki misle da nisu. Ukoliko ne bude većine u… »

Vučić: Imam pametnija posla nego da odgovaram Jankoviću

B92 15.12.2016
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Skupštini Srbije da su neke njegove kolege “pogrešile što su reagovale na uvrede na moj račun Saše Jankovića“. "Nisam imao potrebu da odgovaram, imam pametnija posla. Neka drugi izigravaju… »

Vučić: Ako bude skupštinske većine, nama potrebe za vanrednim izborima

Blic 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ako skupštinske većine bude neće biti potrebe za prevremenim parlamentarnim izborima. - Neko misli da su potrebni (parlamentarni izbori), neki misle da nisu. Ukoliko ne bude većine u… »

Vučić: Nisam vređao Hrvatsku i Hrvate

RTV 15.12.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da nijednu uvredu na račun Hrvatske i Hrvata nije izneo, kada je reagovao na neotvaranje Poglavlja 26. "Iznosio sam samo činjenice, u redu je da oni objašnjavaju svojim građanima koliko sam ja… »

Vučić: Nisam imao potrebu da odgovorim na Jankovićevo pismo

Novi magazin 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema potrebu da odgovara na otvoreno pismo koje mu je uputio zaštitnik građana Saša Janković. "Nisam imao potrebu da odgovorim na to ni juče, a mislim da su pogrešili neki moji… »

Vučić: Nisam imao potrebu da odgovorim Jankoviću

Beta 15.12.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema potrebu da odgovara na otvoreno pismo koje mu je uputio zaštitnik gradjana Saša Janković. "Nisam imao potrebu da odgovorim na to ni juče, a mislim da su pogrešili neki moji… »

Vučić: Imam pametnija posla od Jankovića

Vesti online 15.12.2016
Neke moje stranačke kolege pogrešile su što su reagovale na uvrede koje je na moj račun izrekao zaštitnik građana Saša Janković, bio je komentar premijera Aleksandra Vučiha na pitanje novinara u Skupštini Srbije, dodajući da on lično nije imao… »

Vučić: Uvrede Jankovića me ne zanimaju, imam pametnija posla

Kurir 15.12.2016
Neke moje stranačke kolege pogrešile su što su reagovale na uvrede koje je na moj račun izrekao zaštitnik građana Saša Janković, bio je komentar premijera Aleksandra Vučića na pitanje novinara u Skupštini Srbije, dodajući da on lično nije… »

Janković uputio otvoreno pismo Vučiću

Press 15.12.2016
Zaštitnik građana Saša Janković kritikovao je premijera Aleksandra Vučića zbog izjave kojom je za njega i druge rekao da su apriori protiv države i svog naroda. Foto:B92.net Janković je naveo da to predstavlja znak totalitarnosti i raspirivanja… »

PS: Vučić predmet Jankovićeve frustracije

Blic 14.12.2016
Pokreta socijalista (PS) ocenio je večeras da otvoreno pismo zaštitnika građana Saše Jankovića, u kome kritikuje premijera Aleksandra Vučića, pokazuje da je "Vučić predmet njegove frustracije i meta njegovih napada, a jezik uvreda jedini koji… »

Ljubičić: Janković nikada nije ni bio zašštitnik građana

Blic 14.12.2016
Član Predsedništva SNS Jana Ljubičić izjavila je danas da ombudsman Saša Janković nikada nije ni bio, niti je sada zaštitnik građana, te da je poslednja osoba koja ima pravo da osporava bilo čiji rad. "Ako sam nekada imala dilemu kako da vam se… »

Vesti dana »