Povezane vesti

Mama Aleksandre Prijović otkrila šta misli o Filipu!

Mama Aleksandre Prijović otkrila šta misli o Filipu!

Svet & Skandal 18.12.2016
Borka Mihajlović je u emisiji “Premijera vikend specijal” otkrila da li joj se sviđa Filip Živojinović. “Prezadovoljna sam njenim izborom. Nisam očekivala je tako jednostavan i dobar, stvarno sam prezadovoljna Filipom”, rekla je Borka… »
Aleksandra Prijović: Trpela sam vršnjačko maltretiranje, deca su me zlostavljala

Aleksandra Prijović: Trpela sam vršnjačko maltretiranje, deca su me zlostavljala

Blic 18.12.2016
Pevačica Aleksandra Prijović podelila je potresnu ispovest o svom detinjstvu. - Nisam imala neku podršku vršnjaka, vređali su me, zvali su me pevaljka. Puštali su mi videe i rugali su mi se. Nije mi bilo svejedno, ali sam im rekla: "Samo se vi… »
Aleksandra Prijović s ponosom pokazala ruku: Dobila sam prsten od Filipa! (FOTO)

Aleksandra Prijović s ponosom pokazala ruku: Dobila sam prsten od Filipa! (FOTO)

Story 18.12.2016
Osim što je lepa pevačica iznenadila sve, njena mama otkrila je i da uskoro očekuje da je ćerka obraduje unučetom. Mama Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, koja je takođe pevačica, otkrila je šta misli o ćerkinom dečku Filipu… »
Potresna ispovest Aleksandre Prijović Nisam imala lepo detinstvo, od kuće sam pobegla zbog...

Potresna ispovest Aleksandre Prijović Nisam imala lepo detinstvo, od kuće sam pobegla zbog...

Kurir 18.12.2016
Aleksandra Prijović (21), koja je već neko vreme u vezi sa pastorkom Lepe Brene, otkrila je da nije imala baš lepo i mirno detinjstvo i da su je vršnjaci maltretirali. "Nisam imala neku podršku vršnjaka, vređali su me, zvali su me pevaljka… »

Vesti dana »