Повезане вести

"Одлука о изборима крајем јануара или почетком фебруара"

"Одлука о изборима крајем јануара или почетком фебруара"

Глас Америке 19.12.2016
Премијер Србије Александар Вучић посетио је данас предузеће Електромреже Србије - у разговору са новинарима он је одговарао на бројна питања - од могућих избора, посете Москви, односима са Хрватском, до економских и финансијских… »
Дачић: Коалиција СНС-а и СПС-а у најбољем интересу Србије

Дачић: Коалиција СНС-а и СПС-а у најбољем интересу Србије

РТС 19.12.2016
Са аспекта државне политике коју Србија води, не постоје никакви проблеми, нити размимоилажења између Александра Вучића и мене, изјавио је председник СПС-а Ивица Дачић и додао да је то за Србију најважније. Дачић поручује да… »
Дачић: Од Русије и Кине зависи заштита наших виталних националних и државних интереса!

Дачић: Од Русије и Кине зависи заштита наших виталних националних и државних интереса!

Правда 19.12.2016
Министар иностраних послова Србије и шеф СПС-а Ивица Дачић покушао је да смири страсти у владајућој коалицији објаснивши да су пред Србијом велики изазови и да не треба расипати снагу на међустраначка препуцавања. Са аспекта… »
Дачић: Нема проблема између Вучића и мене

Дачић: Нема проблема између Вучића и мене

Н1 Инфо 19.12.2016
Председник Социјалистичке парије Србије Ивица Дачић изјавио је да је коалиција његове странке и Српске напредне странке "у најбољем интересу Србије и њене будућности". Премијер и лидер напредњака Александар Вучић рекао је… »
Вучић: Влада функционише

Вучић: Влада функционише

Данас 19.12.2016
Влада Србије функционише и има скупштинску већину, а да ли ће је имати за месец или два то ћемо да видимо, изјавио је данас премијер Србије Александар Вучић и поручио да ће одлуку о евентуалним ванредним парламентарним изборима… »
Вучић: Видећемо крајем јануара имамо ли већину

Вучић: Видећемо крајем јануара имамо ли већину

Дневник 19.12.2016
Премијер Србије Александар Вучић поновио је данас да ће све о томе да ли ће бити парламентарних избора бити познато крајем јануара или почетком фебруара, и да ће се. тада и знати да ли има већине или не у парламенту. Вучић је на… »
Вучић: Не интересује ме Ружић, а ни други самозвани национални хероји

Вучић: Не интересује ме Ружић, а ни други самозвани национални хероји

Вести онлине 19.12.2016
Премијер Александар Вучић није данас хтео да коментарише последње изјаве функционера СПС Бранка Ружића о томе да је могао да сруши власт у претходих пет година да је то хтео, приметивши да само види да сви много воле да глуме. -… »
Вучић: Влада има већину, а видећемо да ли ће и за месец, два

Вучић: Влада има већину, а видећемо да ли ће и за месец, два

Н1 Инфо 19.12.2016
Влада Србије функционише и има скупштинску већину, а да ли ће је имати за месец или два то ћемо да видимо, изјавио је премијер Србије Александар Вучић и поручио да ће одлуку о евентуалним ванредним парламентарним изборима донети… »
Вучић: Важно да Влада функционише, да ли ће бити већине за месец или два видећемо

Вучић: Важно да Влада функционише, да ли ће бити већине за месец или два видећемо

Нови магазин 19.12.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић поновио је данас да ће се крајем јануара почетком фебруара знати да ли ће бити парламентрних избора у Србији и да је важно да Влада Србије функционише, а како ће бити за месец или два тек… »

Вести дана »