Povezane vesti

Kvitova ranjena nožem!

Kvitova ranjena nožem!

Vesti online 20.12.2016
Šokantna vest stiže iz Češke. Dvostruka osvajačica Vimbldona Petra Kvitova napadnuta je nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostjejovu, prenosi Rojters, pozivajući se na češku agenciju ČTK. Njen portparol kaže da su je pregledali lekari i da… »
Javnost u šoku: Ranjena jedna od najboljih teniserki

Javnost u šoku: Ranjena jedna od najboljih teniserki

BK TV 20.12.2016
Teniserka napadnuta u svom domu! Češka teniserka Petra Kvitova (26), jedanaesta igračica sveta, napadnuta je u svom domu. Nepoznati napadač napao ju je nožem, nanevši joj lakše povrede po levoj ruci. Kako prenose mediji, Kvitova je hitno prevezena… »
Kvitova ubodena nožem: Srećna sam što sam živa!

Kvitova ubodena nožem: Srećna sam što sam živa!

Večernje novosti 20.12.2016
Češka tenisrka napadnuta je u svom domu, sumnja se na pokušaj pljačke. Dvostruka vimbldonska šampionka ubodena u levu ruku. NOŽ u leđa Monike Seleš, a sada i u ruku Petre Kvitove! Češka teniserka ranjena je prilikom pljačke njenog stana u… »
Petra Kvitova napadnuta nožem u svojoj kući

Petra Kvitova napadnuta nožem u svojoj kući

RTV 20.12.2016
LONDON - Dvostruka osvajačica Vimbldona Petra Kvitova napadnuta je nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostjejovu, prenosi Rojters, pozivajući se na češku agenciju ČTK. Njen portparol kaže da je da su lekari pregledali, i da povrede nisu opasne… »
Petra Kvitova: Imam sreće što sam živa! (foto)

Petra Kvitova: Imam sreće što sam živa! (foto)

Hot sport 20.12.2016
Posle šokantnog napada nožem u njenoj kući, oglasila se češka teniserka Petra Kvitova. Petra Kvitova je danas doživela napad nožem tokom pljačke njene kuće. Policija je objavila da se radi o muškarcu starosti oko 35 godina, ali je on u bekstvu i… »
Kvitova: Srećna sam što sam živa

Kvitova: Srećna sam što sam živa

RTS 20.12.2016
Teniserka Petra Kvitova napadnuta je nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostjejovu. "Bio je to nasumični kriminalni čin", istakla je portparolka teniserke Karel Tejkal. Kako pišu češki mediji, dvostruka vimbldonska šampionka napadnuta je u svom… »
Napadnuta teniserka Petra Kvitova, ranjena zbog 160 evra

Napadnuta teniserka Petra Kvitova, ranjena zbog 160 evra

Radio 021 20.12.2016
Teniserka Petra Kvitova napadnuta je u svom domu. Kako pišu češki mediji, dvostruka vimbldonska šampionka napadnuta je u svom stanu, ali povrede nisu opasne po život i njeno stanje nije kritično. "Bio je to nasumični kriminalni čin", istakao je… »
Kvitova napadnuta nožem u svojoj kući

Kvitova napadnuta nožem u svojoj kući

Novi magazin 20.12.2016
Dvostruka pobednica Vimbldona češka teniserka Petra Kvitova napadnuta je danas nožem u svojoj kući, ali nije životno ugrožena. Njena portparolka Karel Tejkal rekla je da je Kvitovoj povređena leva ruka i da su joj lekari pružili pomoć. Ona je… »
Kvitova srećna što je živa

Kvitova srećna što je živa

Beta 20.12.2016
Češka teniserka Petra Kvitova, koja je danas napadnuta nožem u svojoj kući, rekla je da je najgore prošlo i da je sada najvažnije da lekari utvrde u kakvom je stanju povredjena leva ruka. "Ono što mi se desilo sigurno nije prijatno, ali to je… »
Ranjena nožem zbog 160 evra: Kvitova: Ozbiljno sam povređena, ali srećna što sam ostala živa!

Ranjena nožem zbog 160 evra: Kvitova: Ozbiljno sam povređena, ali srećna što sam ostala živa!

Sportal blic 20.12.2016
Svet je ostao u šoku kada je objavljena informacija da je Petra Kvitova ranjena nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostejovu. Češka teniserka je na Fejsbuku objasnila šta se, zapravo, desilo. Foto: Tanjug/AP Petra Kvitova "Hvala vam svima na… »
Kvitova ranjena nožem

Kvitova ranjena nožem

Politika 20.12.2016
LONDON – Dvostruka osvajačica Vimbldona Petra Kvitova napadnuta je nožem u svojoj kući u češkom gradu Prostjejovu, javlja Rojters, pozivajući se na češku agenciju ČTK. Njen portparol kaže da je da su lekari pregledali, i da povrede nisu opasne… »
Kvitova napadnuta nožem u kući

Kvitova napadnuta nožem u kući

Danas 20.12.2016
Češku teniserku Petru Kvitovu, nožem je napao provalnik u njenoj kući, u gradiću Projestovu. Provalnik i povredio teniserki levu ruku, a povrede nisu opasne po život, navode agencije. Kvitova je levoruka, trenutno je 11. na svetu i dvostruka je… »
Žrtva pljačke: Petra Kvitova ubodena nožem!

Žrtva pljačke: Petra Kvitova ubodena nožem!

Hot sport 20.12.2016
Dvostruka pobednica Vimbldona češka teniserka Petra Kvitova napadnuta je danas nožem u svojoj kući, ali nije životno ugrožena. Njena portparolka Karel Tejkal rekla je da je Kvitovoj povredjena leva ruka i da su joj lekari pružili pomoć. Ona je… »
Napadnuta Petra Kvitova

Napadnuta Petra Kvitova

N1 Info 20.12.2016
Češka teniserka Petra Kvitova napadnuta je u svom domu, a povrede koje joj je naneo za sada neimenovani napadač nisu opasne po život. Dvostrukoj osvajačici Vimbldona (2011, 2014) i nekadašnjoj drugoj igračici sveta na WTA listi je prema pisanju… »
Osvajačica vimbldona izbodena nožem: Ponovio se slučaj "Seleš" (foto)

Osvajačica vimbldona izbodena nožem: Ponovio se slučaj "Seleš" (foto)

Srbija danas 20.12.2016
Umalo tragedija. Petra Kvitova, češka teniserka, napadnuta je danas u svom stanu u Prostejovu. Mediji navode da joj je provalnik naneo lakše telesne povrede, a potom je opljačkao. Provalnik je, lažno se predstavljajući, ušao u njen stan i naneo… »
Oglasila se Kvitova: ''Srećom, živa sam!''

Oglasila se Kvitova: ''Srećom, živa sam!''

Sportske.net 20.12.2016
Dvadesetšestogodišnja češka teniserka i dvostruka šampionka Vimbldona zahvalila se na brojnim porukama podrške koje je dobila posle današnjeg napada nožem u njenom stanu. Kako smo već objavili nešto ranije, Petru Kvitovu je napao provalnik u… »
Petra Kvitova napadnuta nožem u svom stanu

Petra Kvitova napadnuta nožem u svom stanu

Sportske.net 20.12.2016
Najbolja češka teniserka preživela napad provalnika. Dvostruka vimbldonska šampionka doživela je pravi šok u svom domu u češkom gradu Prostejov, gde ju je napao provalnik i tom prilikom joj naneo povrede na levoj ruci, prenose svetski mediji… »
Strašno: Petra Kvitova ubodena nožem prilikom pljačke njenog stana!

Strašno: Petra Kvitova ubodena nožem prilikom pljačke njenog stana!

Sportal blic 20.12.2016
Dvostruka šampionka Vimbldona, češka teniserka Petra Kvitova, napadnuta je nožem u svojoj kući, prilikom pokušaja pljačke. Foto: Reuters Petra Kvitova Kako je saopštio Karel Tejkal, portparol Kvitove, tom prilikom teniserka je posečena po levoj… »

Vesti dana »

Preminula novinarka Nadežda Gaće

Preminula novinarka Nadežda Gaće

Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 21 povezana
Zvučni top: Nemam, nemam, imam, nemam, imam

Zvučni top: Nemam, nemam, imam, nemam, imam

Vreme pre 54 minutajoš 14 povezanih
Meloun otkrio kada će Jokić ponovo na teren

Meloun otkrio kada će Jokić ponovo na teren

Sport klub pre 37 minutajoš 17 povezanih
Tramp razgovarao sa Zelenskim: Na dobrom smo putu

Tramp razgovarao sa Zelenskim: Na dobrom smo putu