Povezane vesti
Potresna ispovest beskućnika: Otac me je isterao iz kuće, spavao sam na hladnom i mokrom!
Kurir 22.12.2016
Devetnaestogodišnji M. G. nema krov nad glavom. Spavao je godinama u grmlju u blizini Istiklal džamije, srećan je, kaže, jer se nikada nije ozbiljnije razboleo. Sada hladne dane i noći provodi u prihvatnom centru u sklopu Gerontološkog centra u… »
Potresna ispovest beskućnika: Ostavljen na ulici sa devet godina, spavao u grmlju i sanjao topli dom
Blic 22.12.2016
Devetnaestogodišnji M. G. nema krova nad glavom. Spavao je godinama u grmlju u blizini Istiklal džamije, sretan je, kaže, jer se nikada nije ozbiljnije razboleo. Sada hladne dane i noći provodi u prihvatnom centru u sklopu Gerontološkog centra u… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane