Povezane vesti
Osam povređenih u četiri udesa
Radio 021 23.12.2016
Osam osoba, među kojima je i 15-godišnji dečak, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu. Ekipe Hitne pomoći su najpre intervenisale oko 13.30 časova zbog nezgode u kojoj su povređeni 25-godišnja devojka i… »
Šest osoba povređeno u šest saobraćajki
Blic 23.12.2016
Šest osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća rano jutros i tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Jedna devojka, starosti oko 25 godina, povređena je jutros u svojstvu pešaka u saobraćajnoj nesreći… »
Hitna imala pune ruke posla: Šest osoba povređeno u šest saobraćajki
Telegraf 23.12.2016
Saobraćajne nezgode dogodile su se na Surčinskom putu, u Karađorđevoj ulici, i Bulevaru despota Stefana, Ulici Kneza Miloša, na uglu Radničke i Paštrovićeve. Šest osoba povređeno je u šest saobraćajnih nesreća rano jutros i tokom noći u… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Ispred kuće člana Srpske liste u izbornoj komisiji bačen molotovljev koktel
Sputnik pre 40 minutajoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
Najnovija najava RHMZ-a: Uskoro stiže novo zahlađenje - sa plus 20, vraćamo se u pravu zimu
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih